Αθλητισμός

Επιτυχίες των «μικρών» ομάδων του Κιλκισιακού

«Μπορντώ» «βάφτηκε» την Κυριακή 15.11.15 το Πολύκαστρο αφού εκεί βρέθηκε μία εκατοντάδα παιδιών της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού.

Δύο τμήματα παμπαίδων, δύο προπαίδων και ένα μικρών προπαίδων με περισσότερα από είκοσι «αστεράκια» έδωσαν φιλικούς αγώνες μέσα σε όμορφο κλίμα με την ΑΕΠ και το Πάικο Γουμένισσας. Τρίτη στη σειρά νίκη για τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 1-0 της Φύσκας. Στους έντεκα βαθμούς πλέον τα παλικάρια του Γιώργου Πελίδη, που την επόμενη αγωνιστική ημέρα πηγαίνουν στη Κορωνούδα.
Ήταν η καλύτερη έως τώρα εμφάνιση για τους μικρούς του Κιλκισιακού που έχασαν τρία ανεπανάληπτα τετ-α-τετ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο τερματοφύλακας Κουτουκιάς πραγματοποίησε δύο πολύ καλές αποκρούσεις.
Εξαιρετική απόδοση στην επανάληψη, με τον Μασμανίδη να χάνει «τετ-α-τετ» στο 50′, αλλά δέκα λεπτά αργότερα τον Παναγιώτη Ζαμανόπουλο να δέχεται κάθετη πάσα, να τριπλάρει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σε κενό τέρμα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο 15χρονος κεντρικός «κυνηγός» «βρήκε δίχτυα» σε πέντε συνεχείς αγώνες.
Στη συνέχεια η ομάδα μας έχασε σωρεία ευκαιριών, όμως δεν απειλήθηκε καθόλου και έφτασε σε άλλη μια νίκη.

Η σύνθεση: Κουτουκιάς, Κωτάκης (80′ Ντοριάν), Κ. Τσακιρίδης, Χ. Ζαμανόπουλος, Η. Κουραλίδης, Μόνης, Φιλιππίδης (67′ Φανίδης), Κελεσίδης, Π. Ζαμανόπουλος, Ιωσηφίδης (67′ Γ. Κουραλίδης), Μασμανίδης.

 

 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα