Αθλητισμός

Eπιτυχίες σημείωσε στο κικ μπόξιν η ομάδα του γυμναστηρίου «Κίνησις»

Σε διασυλλογικό πρωτάθλημα κικ μπόξιν την Κυριακή 11.5.14 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών έλαβε μέρος το αντίστοιχο τμήμα του γυμναστηρίου «Κίνησις» («Kinesis» figth club) του Κιλκίς.
Την ομάδα συγκροτούσαν οι Νίκη Ποζίδου, Χρύσα Τζιβεντζέλη και Χρήστος Καραβασιλειάδης, που όλοι τους κατέλαβαν την πρώτη θέση των κατηγοριών τους.
Την ομάδα συνόδευσε ο εκπαιδευτής και προπονητής Κώστας Χασίδης που δικαιώνεται για την σκληρή δουλεία και τον χρόνο, τον οποίο αφιερώνει για τους αθλητές καθώς στους τελευταίους αγώνες όλοι σημειώνουν μόνο νίκες. Οι καθημερινές προπονήσεις και επισκέψεις σε άλλα γυμναστήρια ώστε η αθλητές να αγωνίζονται με διαφορετικούς αντίπαλους έφεραν αυτά τα αποτελέσματα. Φυσικά δεν αναπαύονται σε αυτά και έτσι έχει προγραμματιστή προπόνηση στο γυμναστήριο του γνωστού παγκοσμίου πρωταθλητή Βασίλη Κακαρίκου στην Θεσσαλονίκη.
Τον Ιούλιο η ομάδα υα συμμετάσχει στο σεμινάριο κικ μπόξιν και μουάυ τάι που διοργανώνει ο εκπρόσωπος της «Titans Kick Boxing Muay Thai Academy» στην Ελλάδα ο Βασίλης Κατρούλης φέρνοντας των ιδρυτή της ακαδημίας από την Αυστραλία τον μεγάλο δάσκαλο πολεμικών τεχνών Γιώργο Κολοβό .

Περισσότερα
Δείτε ακόμα