Αθλητισμός

Επιτυχίες του ΓΑΣΚ με Ιωακειμίδη και Ισχνοπούλου στα «Αλεξάνδρεια»

Ελπιδοφόρο μήνυμα έστειλαν τα δύο νεαρά στελέχη του ΓΑΣ Κιλκίς, που έλαβαν μέρος στο «γκραν πρι» κλασικού αθλητισμού «Αλεξάνδρεια», οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν την Τετάρτη 4.6.14 στο δημοτικό στάδιο «Φόρης Γεντζής» της Εδεσσας.
Ετσι, ο 19χρονος Νίκος Ιωακειμίδης, που ξανάρχισε φέτος την συστηματική ενασχόληση με τον κλασικό αθλητισμό ύστερα από κάποιο διάστημα είτε απραξίας είτε σποραδικής δραστηριότητας, πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση στους δρόμους ταχύτητας της κατηγορίας εφήβων και κατέρριψε τις ατομικές επιδόσεις του τόσο στα 100μ. με 11.03 (από 11.08) όσο και στα 200μ. με 22.30 (από 22.39), καταλαμβάνοντας την πέμπτη και τέταρτη θέση αντιστοίχως.
Εξ ίσου αξιοσημείωτη υπήρξε και η παρουσία της 13χρονης Αννας Ισχνοπούλου που τερμάτισε έβδομη στα 80μ. παγκορασίδων με 11.18, «συντρίβοντας» την προηγούμενη ατομική επίδοσή της (11.84).
Και τα δύο στελέχη του ΓΑΣΚ βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, η οποία «συνηγορεί» σε μία χρονιά θεαματικής βελτίωσης των ατομικών επιδόσεών τους και επιτυχιών τους σε διάφορες διοργανώσεις.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα