Αθλητισμός

Επιτυχίες αθλητών του Άθλου Κιλκίς στο κικ μπόξιν

Διεξήχθησαν την Κυριακή 2.11.14, στο κλειστό γυμναστήριο του Μακεδονικού στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, οι αγώνες του διασυλλογικού πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος στο κικ μπόξιν, το οποίο διοργάνωσε η ελληνική ομοσπονδία μαχητικών αθλημάτων (ΕΟΜΑ), με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού συλλόγων και αθλητών.

Στους αγώνες έλαβε μέρος και ο Αθλος Κιλκίς με πέντε στελέχη του των κατηγοριών ανδρών και γυναικών, που πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις ανεξαρτήτως αποτελέσματος (κάθε αθλητής και αθλήτρια αγωνίσθηκε με έναν αντίπαλο).

Πρόκειται γιά τους Ματθαίο Μουρατίδη (-64κ.), Κυριαζή Γαβαλά (-74κ.) και Γιώργο Ραχμάνη (+90κ.) και τις Ρένα Δορδανά (-64κ.) και Βαρβάρα Σοφιανού (+85κ.).

Τόσο ο εκπαιδευτής και προπονητής Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης όσο και ο έφορος του τμήματος κ. Μουτσάκης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους γιά την εικόνα, που παρουσίασαν και τα πέντε στελέχη.

Προσέθεσαν, όμως, ότι όλα ανεξαιρέτως έχουν ακόμη και μεγαλύτερες δυνατότητες, κάτι που συνεπάγεται ακόμη μεγαλύτερη εντατικοποίηση της προσπάθειας γιά την αξιοποίησή της.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]