Αθλητισμός

Επιτυχίες Αίαντος Κιλκίς σε διοργανώσεις σε Χαλκιδική και Πιερία

ΑΙΑΣ ΣΤΙΒΟΣ«Γεμάτο» από αγωνιστικές υποχρεώσεις και επιτυχίες υπήρξε το Σάββατο 17.5.14 γιά το τμήμα κλασικού αθλητισμού του Αίαντος Κιλκίς.
Η αρχή έγινε το πρωί με τον αγώνα 12000μ. επί δημοσίας οδού στον Πολύγυρο, τον αφιερωμένο στην 193η επέτειο της Επανάστασης του 1821 στην Χαλκιδική, όπου η Μαρία Στάμου κατετάγη 13η και πρώτη ανάμεσα στις γυναίκες δρομείς με 58.35.14 και ο ανακάμπτων από τραυματισμό Αντώνης Μηλιώτης 14ος με 58.35.20, με τον δεύτερο να δίνει τον ρυθμό στην πρώτη, συμβάλοντας στην βελτίωση της επίδοσής της. Και γιά τα δύο στελέχη, που γυμνάζονται με τον Φίλιππο Μισαηλίδη ο αγώνας απετέλεσε «γενική πρόβα» εν όψει της συμμετοχής τους στον ορεινό ημιμαραθώνιο του Επταλόφου, με την επωνυμία «Απάν σο Ρακανόπον» την Κυριακή 8.6.14.
Ακολούθησε το απόγευμα η συμμετοχή του συλλόγου στα διασυλλογικά πρωταθλήματα παμπαίδων α’ και παγκορασίδων α’ των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλης-Κιλκίς και Πιερίας-Ημαθίας οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν στο δημοτικό στάδιο Κατερίνης.
Στο αγώνισμα της σφυροβολίας η Αναστασία Νικολαΐδου κατέλαβε την 2η θέση. Η αθλήτρια του Χάρη Μιναρετζή σημείωσε επίδοση 30.45μ. και δείχνει ότι μπορεί να φτάσει τη σφύρα της ακόμη μακρύτερα ενό ψει του πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορίας της. Στην σφαιροβολία έλαβαν μέρος οι Μαρία Τοπούζη, η οποία με 7.24μ. κατέλαβε την 10η θέση και Αναστασία Νικολαΐδου, 12η με 6.91μ. Στον δρόμου 1000μ. ημιαντοχής αγωνίστηκε η Ραχήλ Νικολαΐδου όπου με 3.35.41 κατέλαβε την 6η θέση, επίδοση που δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές δυνατότητες της αθλήτριας που γυμνάζεται με τον Αλέξανδρο Παυλίδη. Ο Ηλίας Παπαμανουσάκης συμμετέσχε στην σφαιροβολία και με επίδοση 10.51μ. κατετάγη έκτος ενώ συμμετέσχε και στην δισκοβολία καταλαμβάνοντας την 8η θέση με 27.20μ. και δείχνοντας ότι με δουλειά μπορεί να φτάσει σε υψηλό επίπεδο.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα