Γενικά

Επιτυχές σεμινάριο με θέμα το επιχειρείν μεσω διαδικτύου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του σεμιναρίου που διοργάνωσε το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με ειδικές ανάγκες (ΚΔΑΠΜΕΑ) με τη συμμετοχή του συνδέσμου επιχειρηματιών γυναικών Ελλάδας (Σ.Ε.Γ.Ε.)
Το σεμινάριο, το οποίο αφορούσε τη δυναμική ανάπτυξη του επιχειρείν μέσα από το διαδίκτυο, παρακολούθησαν στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠΜΕΑ πολλά στελέχη του
τα οποία και έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για τις διαδικτυακές πωλήσεις.
Σχετική εισήγηση πραγματοποίησε η γενική γραμματέας του Σ.Ε.Γ.Ε. Άϊντα Νίκα ενώ την εκδήλωση χαιρέτισαν η πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Ε. Δέσποινα Τριακοσάρη και η πρόεδρος του ΚΔΑΠΜΕΑ Χρυσή Σοφού με αναφορές στα θετικά αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ενημέρωσης και εν γένει της διάχυσης της πληροφορίας στον τομέα της επικοινωνίας και του εμπορίου.
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου η πρόεδρος του ΚΔΑΠΜΕΑ συνεχάρη το Σ.Ε.Γ.Ε και δήλωσε ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.
Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Ε. Αναστασία Σαββίδου

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]