Αθλητισμός

Επιτυχείς οι παιδικοί αγώνες στίβου στην Αξιούπολη

Σε μία ξεχωριστή γιορτή του στίβου είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς το Σάββατο 15.11.14 σε αγώνες του προγράμματος «Kids’ Athletics» που διεξήχθησαν στο στάδιο της Αξιούπολης με την συμμετοχή ομάδων από το Κιλκίς και την Αξιούπολη.
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από την διεθνή ομοσπονδία στίβου (IAAF), και έχει ως στόχο να φέρει τα παιδιά των ευαίσθητων ηλικιών των δημοτικών σχολ

είων κοντά στον κλασικό αθλητισμό, να «καλλιεργήσει» την ενασχόληση τους με αυτόν, να τονίσει τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από τον αθλητισμό και ταυτόχρονα να εκπαιδευτούν στην Ιστορία, τον πολιτισμό και τις αρχές του αθλητισμού μέσω του παιχνιδιού.
Εβδομήντα περίπου αθλητές και αθλήτριες ηλικιών 6-12 ετών, συμμετέσχαν με κέφι στα ομαδικά παιχνίδια του προγράμματος που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Αλέξανδρος Αξιούπολης , ενώ οι γονείς τους θαύμαζαν και χειροκροτούσαν από την κερκίδα τους αυριανούς αθλητές-πρωταθλητές του στίβου.
Την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς, που αγωνίστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό, συγκροτούσαν εικοσιοκτώ αθλητές και αθλήτριες των «ακαδημιών» και των τμημάτων ηλικιακών κατηγοριών στίβου ΓΑΣ Κιλκίς που τους καθοδήγησαν οι προπονήτριες Νάντια Μπουρλούκα και Μαρίνα Κανελιά.
«Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές ιδιαίτερα τον προπονητή Πέτρο Μπλάτση για την όμορφη αγωνιστική ευκαιρία που του δόθηκε και υπόσχεται σύντομα να ανταποδώσει με μια αντίστοιχη διοργάνωση στο Κιλκίς», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]