Γενικά

Επιταχύνονται οι ρυθμοί του έργου ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων του νοσοκομείου Κιλκίς

Από το νοσοκομείο Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

«Ένα έργο ύψιστης σημασίας για τους πολίτες της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς θα «πάρει τον δρόμο» της υλοποίησης στο επόμενο διάστημα. Πρόκειται για την «Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς», προϋπολογισμού 2,8 εκατομμυρίων ευρώ, που αποσκοπεί, μεταξύ άλλων, στην εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας και, πρωτίστως, στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών περίθαλψης και φροντίδας σε όλους τους νοσηλευομένους.

Την αποδοχή της υλοποίησης του εν λόγω έργου αποφάσισε ομοφώνως σε πρόσφατη συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας «Κτηριακές Υποδομές» (ΚΤΥΠ ΑΕ). Την διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών, ώστε το έργο να χρηματοδοτηθεί από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Υποδομές μεταφορών, περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη 2014-2020», αναλαμβάνει εφεξής η διεύθυνση επιχειρησιακού σχεδιασμού της εταιρείας.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Ιωάννης Ανδρίτσος, που είχε συνάντηση το Καλοκαίρι στην Αθήνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Αθανάσιο Γιάνναρη, με σκοπό την προώθηση του τόσο σημαντικού έργου γιά τον νομό Κιλκίς, χαιρέτισε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την εν λόγω απόφαση.

Σε δήλωσή του ο κ. Ανδρίτσος αναφέρει τα εξής: «Πολύ σύντομα ένα ζωτικής σημασίας έργο για τους πολίτες του νομού Κιλκίς θα «λάβει σάρκα και οστά». Η ενεργειακή αναβάθμιση του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς αναμένεται να βελτιώσει όχι μόνο τις κτιριακές εγκαταστάσεις του, αλλά να εκσυγχρονίσει και τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες.

Γιά την άμεση υλοποίηση του έργου, από την πρώτη στιγμή ως νέα διοίκηση, «σηκώσαμε τα μανίκια», συνεργαστήκαμε με κάθε αρμόδιο φορέα και ενεργήσαμε με προγραμματισμό, υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Με αυτό το τρίπτυχο λειτουργήσαμε, λειτουργούμε και με αυτό θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε, σε ό,τι αφορά στην αποτελεσματικότερη επίλυση των χρονίων προβλημάτων του νοσοκομείου Κιλκίς, πάντα με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας στον νομό Κιλκίς».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα