Αθλητισμός

“Επιστροφή” στις νίκες γιά την γυναικεία του Κιλκισιακού

Με νίκη επέστρεψε η γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού από την Ξάνθη, σε έναν αγώνα όπου δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από την αντίπαλη ομάδα.

Μια αδράνεια της άμυνας στο 88′ έδωσε την ευκαιρία στην Κώττη να σκοράρει και έκρινε την αναμέτρηση της ξανθιώτικης γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου “Βασίλισσα της Θράκης” με τον Κιλκισιακό.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Βασίλισσες έμειναν στους 12 βαθμούς έχοντας και εκκρεμότητα το ματς με τους Λεόντες ενώ την επόμενη αγωνιστική έχουν ρεπό. Απο την άλλη η ομάδα του Κιλκίς έφτασε τους 19 βαθμούς έχοντας μάλιστα δύο ματς λιγότερα ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τις Νεφέλες.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αρύρης Βανδουλάκης με βοηθούς τους Ευγένιο Γεροντίδη και Ευστράτιο Τζίκα της ΕΠΣ Καβάλας.

Οι συνθέσεις
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Μαγγοπούλου, Σότο Γκονζάλες, Χατζηαντωνίου Μ., Σταύρου, Μπουργουτζόγλου, Κασμερίδου(57′ Σκουμπρή, 85′ Χατζηαντωνίου Γ.), Χαραλαμπίδου, Κυριαζίδου, Μετοικίδου, Καζαντζίδου, Σαμαρά

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κωνσταντινίδου, Δάδιου, Αδαμίδου, Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Αναστιάδου, Βασιλειάδη, Πολατίδου(89′ Χατζηγεωργιάδου), Τσουκαλά, Κώττη(90′ Παζαρτζικλή), Κεχαγιά(67′ Παρασκευοπούλου)

Τα πλήρη αποτελέσματα

Νεφέλες Κατερίνης-Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 3-0 α.α.

Ροδόπη ’87-ΑΟ Σειρήνα Γρεβενών 0-2
(Παππά,Βλάχου)

Βασίλισσα Θράκης-ΑΟ Κιλκισιακός 0-1
(Κωττή)

Πανσερραϊκή-ΑΣ Βόλος 2004 0-5
(Ζήγρα,Ζντράβκοβιτς,Νάνου,Παπαδοπούλου,Αναγνώστου)

Δεν αγωνίσθηκε ο ΑΟ Λέοντες

Βαθμολογία(14η αγωνιστική)
1. ΑΣ Βόλος 2004(41-6) 33
2. ΑΟ Λέοντες(33-3) 27
3. Ροδόπη ’87(28-22) 24
4. ΑΟ Κιλκισιακός(25-19) 19
5. ΑΟ Σειρήνα Γρεβενών(11-20) 16
6. Βασίλισσα Θράκης(11-14) 14
7. Πανσερραϊκή(13-27) 12
8. Νεφέλες Κατερίνης(17-33) 12
9. Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας(0-39) 0
*Ρεπό στο β’γύρο έκαναν Πανσερραϊκή, Ροδόπη ’87 και ΑΟ Σειρήνα Γρεβενών, ΑΣ Βόλος 2004 και ΑΟ Λέοντες.
**Εκκρεμούν οι εξ αναβολής αγώνες Βασίλισσα Θράκης-ΑΟ Λέοντες, ΑΟ Σειρήνα Γρεβενών-ΑΟ Κιλκισιακός και ΑΟ Κιλκισιακός-ΑΟ Λέοντες που θα ορισθούν σε νεότερη ημερομηνία από την αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΟ.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]