Γενικά

“Γιατί λαϊκή αγορά στα Χανιά ΝAI και στο Κιλκίς ΟΧΙ; Μήπως επειδή είναι η πατρίδα του Μητσοτάκη;”

Την οργισμένη αντίδραση με έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου λαϊκών αγορών νομού Κιλκίς, προκάλεσε η απόφαση μη λειτουργίας της λαϊκής αγοράς του Κιλκίς, του Σαββάτου 12.9.20, με αιτιλογικό κατά της διασποράς του κορωνοϊού μετά την έξαρση των κρουσμάτων.

Στην σχετική επιστολή διαμαρτυρίας αναφέρονται τα εξής:

“Σύμφωνα με την απόφαση της 10.9.20 επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου υγείας και πολιτικής προστασίας αναστέλλεται από τις 6π.μ. της 11.9.20 η λειτουργία των λαϊκών αγορών στους νομούς Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθία και Πιερίας.

Η παραπάνω απόφαση μας βρίσκει κάθετα αντίθετους διότι σε αντίστοιχους νομούς (Χανίων και Χαλκιδικής) όπου επεβλήθηει ολικό “λοκ ντάουν” οι λαϊκές αγορές λειτουργούν κανονικά με το 50% των εκθετών.

ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ;

Μήπως είναι ο τόπος καταγωγής του πρωθυπουργού;

Καλούμε τους φορείς του νομού στους οποίους κοινοποιείται το παρόν να σταθούν έστω για μια φορά δίπλα στον κλάδο μας, στηρίζοντας το δίκαιο αίτημά μας για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών του νομού στο 50% των εκθετών.

Από την παραπάνω απόφαση πλήττονται στο νομό μας 300 οικογένειες (παραγωγοί και έμποροι) οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν έντονο βιοποριστικό πρόβλημα.

Αναμένουμε άμεσα τις ενέργειες των αρμόδιων φορέων για τροποποίηση των απόφασης.

Σε διαφορετική περίπτωση, επιφυλασόμαστε για δυναμικές κινητοποιήσεις και όλες τις νόμιμες διαδικασίες”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.