Πολιτική

Επίσκεψη εργασίας Δημήτρη Κυριακίδη στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς

Για όλους τους Κιλκισιώτες το γενικό νοσοκομείο Κιλκίς έχει μεγάλη συναισθηματική αξία. Είναι συνδεδεμένο με τον αγώνα των πρώτων προσφύγων, των παππούδων μας, για την προκοπή της πόλης και το πρώτο κτήριο χτίστηκε με τον ιδρώτα και την προσωπική εργασία τους.

Η επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς και οι συναντήσεις που είχε με το διοικητή του Θεόδωρο Ρεβενάκη, τον πρόεδρο της ένωσης νοσοκομειακών γιατρών Θεόδωρο Αποστολίδη και τα μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων σηματοδοτούν αυτονόητα το ενδιαφέρον του κ. Κυριακίδη για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες αλλά και τη διάθεση μεγαλύτερης εμπλοκής της αυτοδιοίκησης στις υποθέσεις του νοσηλευτικού ιδρύματος με υποστηρικτικές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις που θα ενισχύουν τις επί μέρους λειτουργίες του.

Ο διοικητής του γενικού νοσοκομείου ενημέρωσε αναλυτικά τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φορέας αναδεικνύοντας ως κυρίαρχο το κτηριακό το οποίο και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Στην κοινή συνάντηση ένωσης νοσοκομειακών γιατρών και σωματείου εργαζομένων, οι συνδικαλιστές παρέδωσαν υπόμνημα στον κ. Κυριακίδη με πάγια αιτήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Ανάμεσα σ΄αυτά η ενεργοποίηση της προμήθειας εξοπλισμού στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) η επαναφορά των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ στο νοσηλευτικό ίδρυμα, η λειτουργία αξονικού τομογράφου σε 24ωρη βάση, η αγορά μαστογράφου και ορθοπαντογράφου, η πρόσληψη ιατρικού προσωπικού, η πυροπροστασία.

Συμμεριζόμενος την αγωνία των δημόσιων λειτουργών της υγείας ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα που του τέθηκαν ενώ τόνισε ότι είναι ανάγκη όλες οι τοπικές δυνάμεις να περιφρουρήσουν με νύχια και με δόντια το γενικό νοσοκομείο και να εργαστούν, ο καθένας από το δικό του τομέα ευθύνης, για την αναβάθμιση των δεικτών λειτουργίας του και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στον πολίτη.

Ο κ. Κυριακίδης ευχαρίστησε τους συνομιλητές του για τις χρήσιμες συζητήσεις επισημαίνοντας ότι ορισμένες αξιόλογες προτάσεις που διατυπώθηκαν στις συναντήσεις αυτές θα προστεθούν στο πρόγραμμα του δημοτικού συνδυασμού για την Υγεία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]