Κοινωνία

Επισιτιστική βοήθεια σε άπορες οικογένειες από τους συμβούλους της παράταξης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ»

Στη διανομή ποσότητας τροφίμων σε πενήντα περίπου οικογένειες, σε διάφορες περιοχές του δήμου Κιλκίς, προχώρησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Συμμετέχω – Ο δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη», Δημήτριος Αγαθόπουλος, Λένα Αναστασιάδου και Αλέξης Σειτανιώτης.

Σε ανακοίνωση της παράταξης τονίζονται και τα εξής:

“Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ” Δημήτριος Αγαθόπουλος, Λένα Αναστασιάδου και Αλέξης Σειτανιώτης, σε συνεργασία με το “ταμείο στήριξης πρωτοβουλιών κοινωνικών δομών κοινωνικής αλληλεγγύης και με τους προέδρους κοινοτικών συμβουλίων και πολιτιστικών φορέων, προχώρησαν στην διανομή μεγάλης ποσότητας τροφίμων σε πενήντα οικογένειες περίπου σε διάφορες περιοχές του δήμου Κιλκίς.

Αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια αλληλέγγυας δράσης της παράταξής μας για να ανακουφίσουμε, όσο παίρνουν οι δυνάμεις μας, άπορες οικογένειες ή και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Θα ακολουθήσουν και άλλες αποστολές στο μέλλον. Ταυτόχρονα δημιουργούμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης με όλα τα μέλη της παράταξης για να μπορούμε να φτάσουμε σε όσο περισσότερους ωφελούμενους μπορέσουμε.

Καλούμε όποιον ενδιαφερόμενο θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί μας για προσφορές ειδών ή δραστηριοποίηση σε τέτοιου είδους αλληλέγγυες δραστηριότητες να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6974828328 ή στο email: [email protected].

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα