Εκπαίδευση

Επιμορφωτική Κιλκίς: Επισκεφθείτε τις Βρυξέλλες με το #Youth4Regions

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς λαμβάνοντας ενημέρωση από τη Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Interreg NEXT MED, ενημερώνει το νεανικό κοινό (ηλικίας 18-30 ετών) που ασχολείται ή ενδιαφέρεται σχετικά με τη δημοσιογραφία για το πρόγραμμα #Youth4Regions.

Οι συμμετέχοντες νέοι μέσα από ένα ξεχωριστό ταξίδι στις Βρυξέλλες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, να επισκεφθούν Ευρωπαϊκά ιδρύματα και εκπαιδευτούν. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές έως τις 08 Ιουλίου 2024.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη χρηματοδότηση της ΕΕ και το χειρίζεται η Διεύθυνση Γενικής Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν μόνο από εδώ: https://www.interregnextmed.eu/apply-now-youth4regions-the-programme-for-aspiring-journalists/.

Η Επιμορφωτική Κιλκίς ενθαρρύνει τους νέους για συμμετοχή σε εκπαιδευτικές δράσεις για την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών και εύχεται σε κάθε ενδιαφερόμενο νέο καλή επιτυχία στην αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών (αλλά και εθνικών) ευκαιριών Δια Βίου Μάθησης.

Περισσότερα

Κάθετα αντίθετο με τη μετακίνηση των αποφοίτων μαθητών του γυμνασίου Βαπτιστή στο λύκειο Χέρσου το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Από τον δήμο Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο σχετικά με τη μετακίνηση των αποφοίτων μαθητών του γυμνασίου Βαπτιστή στο […]

Δείτε ακόμα