Αθλητισμός

«Επίλογος» …κολυμβητικός γιά τα πετοσφαιρικά τμήματα του Αίαντος Κιλκίς


Με την καθιερωμένη γιορτή λήξης ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2014-15 του πετοσφαιρικού τμήματος του Αίαντος Κιλκίς.
«Μία γεμάτη αγωνιστική χρονιά γιά όλα τα ηλικιακά τμήματα έκλεισε με βουτιές, παιχνίδια, ζωγραφική, ζωγραφική προσώπου, και πολύ πετόσφαιρο στον ανανεωμένο και προσεγμένο χώρο της «ακαδημίας» του Αλέξανδρου Κιλκίς, που μας φιλοξένησε και διευκόλυνε τις δράσεις μας στον χώρο του.
Η μεγάλη οικογένεια της πετόσφαιρας, η οποία μετρά τέσσερα ηλικιακά τμήματα υποδομών από 6 μέχρι 16 χρονών και τρία αγωνιστικά τμήματα από δέκα ετών και άνω, έσβησε κεράκια για τα ένδεκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας της αλλά και για τα τρία χρόνια λειτουργίας υπό την σκέπη του Αίαντος Κιλκίς.
Τα πλατσουρίσματα στις πισίνες του «Alexandros Sports Center» σηματοδότησαν την λήξη της προπονητικής χρονιάς αλλά ταυτοχρόνα και την έναρξη των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων μας, για να βρισκόμαστε σε εγρήγορση μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς».
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]