Αθλητισμός

Ευχάριστος «επίλογος» μιάς ευχάριστης χρονιάς των Ατρομήτων

Με μία σεμνή αλλά και περιεκτική τελετή λήξης την Πέμπτη 5.6.14, η καλαθοσφαιρική «ακαδημία» των Ατρομήτων Α.Παντελεήμονος (πρώην δήμου Γαλλικού) αποχαιρέτησε την φετινή χρονιά, με την συμμετοχή των αθλητών της, γονέων και φίλων του αθλήματος, στο κλειστό γυμναστήριο Καμπάνη, αγωνιστική έδρα του συλλόγου.
Οι αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από Νέα Σάντα, Καμπάνη, Άγιο Παντελεήμονα, Γαλλικό, Μάνδρες, Ξυλοκερατιά και Μονόλοφο, αναμετρήθηκαν σε αγώνες, χωρισμένοι σε τμήματα ανά ηλικία, στους οποίους συμμετέσχον οι γονείς και αθλητές της ανδρικής ομάδας, αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο την φετινή αγωνιστική περίοδο.
«Για ακόμη μια χρονιά ολοκληρώσαμε τις αθλητικές μας δραστηριότητες με μεγαλύτερη συμμετοχή των παιδιών και την αμέριστη υποστήριξη των γονέων τους» δήλωσε ο προπονητής και υπεύθυνος της «ακαδημίας» Κωνσταντίνος Λαδάς και πρόσθεσε: «Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά στο άθλημα και να τα διδάξουμε τις αρχές του παιχνιδιού την ομαδικότητα και το αθλητικό πνεύμα που κυρίως προσφέρει χαρά, διασκέδαση και υγεία.
Μέσα στην χρονιά που πέρασε, ανταποκριθήκαμε με φιλικούς αγώνες, συμμετοχή στα επίσημα πρωταθλήματα της ένωσης, συνδυάζοντας τα με τη χαρά της επικοινωνίας και με οργανωμένες εκδρομές. Όμως το μεγάλο επίτευγμα της «ακαδημίας» υπήρξε η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με πολλά παιδιά προερχόμενα από τα σπλάχνα του συλλόγου».
Η εκδήλωση περιελάμβανε και μία έκπληξη με την παιδαγωγό και δημιουργό παιδικών εορτών Ελισάβετ Σφαιρίδου, ντυμένη στα χρώματα της ομάδας, η οποία διασκέδασε τα παιδιά με μπαλονοκατασκευές και έπαιξε μαζί τους. Σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν σάντουιτς, χυμοί και παγωτά. Επίσης παιδιά και γονείς έφαγαν τούρτα και πολλά γλυκά ως έκπληξη, λόγω γενεθλίων κάποιων από αυτά.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές της «ακαδημίας» και έπαινος στους νικητές των διαγωνιστικών αναμετρήσεων της βραδιάς, οι οποίοι ήταν:
Αθλητές 11-13 ετών, «τζαμπ σουτ» με τρίμπλα σλάλομ σε ένα λεπτό
1.Βασίλης Μπάμπος (Γαλλικός)
2.Ευθύμης Μαλάτος (Γαλλικός)
3.Νίκος Σοϊλεμεζίδης (Γαλλικός)
Αθλήτριες 12-15 ετών, «λαίυ απ» σε ένα λεπτό
1.Μυρτώ Βαβάκα (Καμπάνη)
2.Κέλλυ Σαββίδου (Καμπάνη)
3.Αγγελική Σαββίδου (Γαλλικός)
Αθλητές 9 και 10 ετών, «τζαμπ σουτ» σε ένα λεπτό
1.Κώστας Μαλάτος (Γαλλικός)
2.Γιώργος Ιγνατιάδης (Ν.Σάντα)
3.Θοδωρής Πανταζίδης (Ν.Σάντα)
Αθλητές και αθλήτριες 7-9 ετών, ελεύθερα σουτ
1.Μαρία Πανταζίδου (Ν.Σάντα)
2.Κώστας Χαλβατσόπουλος (Ν.Σάντα)
3.Χρήστος Ιγνατιάδης (Ν.Σάντα)
Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με ανανέωση του «ραντεβού» όλων των αθλητών για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και η συνέχεια των προπονήσεων των αγωνιστικών τμημάτων στον αθλητικό χώρο του «Ατέρμονος», στον Άγιο Παντελεήμονα με τις καλύτερες ευχές για ένα ξεκούραστο και ανέμελο Καλοκαίρι.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας