Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Επιλογές ποιότητας

Το πλέον βασικό από τα ζητούμενα, σε ό,τι αφορά στην ζωή πολιτών στις μικρές κοινότητες, είναι η ποιότητά της.

Και αυτήν την ποιότητα ζωής εξασφαλίζουν η κάλυψη τουλάχιστον των βασικών υλικών αναγκών και η μέριμνα για την ανάπτυξη πολιτιστικής δραστηριότητας, δηλαδή του βασικού «αντιδότου» στην «ρουτίνα» της απραξίας.

Ο κοινοτάρχης Μ.Βρύσης Γιώργος Παπαδόπουλος φαίνεται ότι συγκαταλέγεται σ΄εκείνους, οι οποίοι έχουν κατανοήσει και τις δύο παραμέτρους αυτής της πραγματικότητας.

Γι΄αυτό και δεν ξαφνιάζει η επιλογή του για την διοργάνωση εκδήλωσης για την Μητέρα εκεί στο χωριό, με ομιλητές «κατάλληλα πρόσωπα στο κατάλληλο αντικείμενο», όπως είναι η νηπιαγωγός με την πλούσια πολιτιστική δράση Κική Βέλκου και ο διακεκριμένος γυναικολόγος-μαιευτήρας και ενεργό στέλεχος της πολιτικής ζωής δρ Γιώργος Φραγγίδης.

Μία εκδήλωση από εκείνες οι οποίες δίνουν «πνοή ζωντάνιας» σε κάθε τόπο, και η οποία και μόνο γι΄αυτόν τον λόγο καταγράφεται στο ενεργητικό του συγκεκριμένου κοινοτάρχη.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα