Αθλητισμός

Επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης στην σφυροβολία εφήβων ο Π.Τζαμτζής

Ακολουθώντας τον «δρόμο» που «χάραξε» ο παίδας αδελφός του Απόστολος, ο έφηβος Παύλος Τζαμτζής σημείωσε την μέχρι στιγμής καλύτερη φετινή κορυφαία επίδοση κόσμου αυτής της κατηγορίας (Κ20) στην σφυροβολία, με 73,11μ. (σφύρα 6 κιλών).

Με αυτήν την επίδοση, στην οποία σημείωσε στην έκτη και τελευταία προσπάθειά του, ο αθλητής του ΓΣ Μανδρών, ένας από τους πολλούς εξαιρετικούς μαθητές του σπουδαίου προπονητή Γιάννη Χρίστογλου, κατέλαβε την πρώτη θέση στο εν λόγω αγώνισμα κατά την δεύτερη ημέρα (Κυριακή 25-2-24) της διημερίδας ή «φεστιβάλ» ρίψεων Ηρακλείου Κρήτης, «συντρίβοντας» την προηγούμενη ατομική επίδοσή του που ήταν 64,80μ. από πέρυσι. Μία επίδοση, την οποία κατέρριψε και στις τέσσερις έγκυρες προηγούμενες προσπάθειές του (66,99μ., 69,29μ., 68,97μ., 71,06μ., ενώ είχε άκυρη την τρίτη).

Στην ίδια διοργάνωση ο Παύλος Τζαμτζής διακρίθηκε και στην δισκοβολία εφήβων (δίσκος 1.750 γραμμαρίων), σημειώνοντας την καλύτερη φετινή επίδοσή του με 50,85μ. στην τρίτη προσπάθεια και καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση.

Ε.Παυλίδης-Β.Σαμολαδά

Στο ίδιο αγώνισμα «τα πήγε» καλά και ο Βαγγέλης Παυλίδης του Αίαντος Κιλκίς, καθώς κατετάγει τέταρτος με καλύτερη βολή στα 41,26μ..

Ο ανωτέρω σύλλογος εκπροσωπήθηκε με επιτυχία και από την Βασιλική Σαμολαδά, που κατέβαλε στην δισκοβολία νεανίδων (Κ20, δίσκος 600 γραμμαρίων) την δεύτερη θέση, με καλύτερη βολή στα 48,20μ.

Και τα δύο στελέχη πιστοποίησαν το έργο, που επιτελείται στα τμήματα υποδομής ρίψεων του συλλόγου, χάρη στο οποίο άρχισε και αυτός να κάνει αισθητή την παρουσία του σε πανελλήνιο επίπεδο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]