Πολιτική

Επιείκια γιά τους επιχειρηματίες ζητούν δήμαρχος και πρόεδρος ΕΒΕ

Με τον αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς Ηλία Μπόλο συναντήθηκαν ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Παύλος Τονικίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1.6.15 σε εγκάρδιο κλίμα.

Ο κ. Τονικίδης περιέγραψε το ζήτημα των ελέγχων αστυνομικών οργάνων σε επιχειρήσεις εστίασης, διασκέδασης και αναψυχής, τονίζοντας ότι επιχειρηματίες, που είναι μέλη του επιμελητηρίου, λόγω της κρίσης και των πολλών προστιθέμενων υποχρεώσεων αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες ακόμη και για την επιβίωση των επιχειρήσεών τους.

Τη σύμφωνη άποψή του για το θέμα κατέθεσε ο κ. Σισμανίδης. Και οι δύο δεν αμφισβήτησαν την ανάγκη των ελέγχων που επιτάσσει η σχετική νομοθεσία, αναφέροντας όμως, ότι η εξάντληση κάθε ορίου αυστηρότητας στην παρούσα συγκυρία αυξάνει τα μεγάλα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουν όλοι οι επαγγελματίες.

«Κατά την συζήτηση διαπιστώθηκε η πρόθεση από όλες τις πλευρές για συνεννόηση σε εποικοδομητική κατεύθυνση προς διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας του τόπου, ενώ συμφωνήθηκε η διατήρηση τακτικής επαφής καθώς και η διατήρηση ενός διαύλου διαρκούς επικοινωνίας, αλληλοπληροφόρησης και συντονισμένης δράσης για την επίλυση όσων προβλημάτων προκύπτουν», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσωπεί τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]