Επιείκια γιά τους επιχειρηματίες ζητούν δήμαρχος και πρόεδρος ΕΒΕ

Πολιτική /

Με τον αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς Ηλία Μπόλο συναντήθηκαν ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Παύλος Τονικίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1.6.15 σε εγκάρδιο κλίμα.

Ο κ. Τονικίδης περιέγραψε το ζήτημα των ελέγχων αστυνομικών οργάνων σε επιχειρήσεις εστίασης, διασκέδασης και αναψυχής, τονίζοντας ότι επιχειρηματίες, που είναι μέλη του επιμελητηρίου, λόγω της κρίσης και των πολλών προστιθέμενων υποχρεώσεων αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες ακόμη και για την επιβίωση των επιχειρήσεών τους.

Τη σύμφωνη άποψή του για το θέμα κατέθεσε ο κ. Σισμανίδης. Και οι δύο δεν αμφισβήτησαν την ανάγκη των ελέγχων που επιτάσσει η σχετική νομοθεσία, αναφέροντας όμως, ότι η εξάντληση κάθε ορίου αυστηρότητας στην παρούσα συγκυρία αυξάνει τα μεγάλα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουν όλοι οι επαγγελματίες.

«Κατά την συζήτηση διαπιστώθηκε η πρόθεση από όλες τις πλευρές για συνεννόηση σε εποικοδομητική κατεύθυνση προς διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας του τόπου, ενώ συμφωνήθηκε η διατήρηση τακτικής επαφής καθώς και η διατήρηση ενός διαύλου διαρκούς επικοινωνίας, αλληλοπληροφόρησης και συντονισμένης δράσης για την επίλυση όσων προβλημάτων προκύπτουν», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα

Γ.Φραγγίδης: Να υπογραφεί άμεσα η ΚΥΑ για την παράταση των 4000 συμβασιούχων στην υγεία. Φτάνει πια ο εμπαιγμός!

Κοινή δήλωση των Γιώργου Φραγγίδη και Γιώργου Μουλκιώτη, υπεύθυνων κοινοβουλευτικών τομέων υγείας και εργασίας & κοινωνικών υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ – […]

Δείτε ακόμα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]