Αθλητισμός

Επίδειξη τεκβον-ντο στο 8ο δημοτικό Κιλκίς από τον Άθλο

Επίδειξη τέκβον-ντο πραγματοποίησαν στο 8ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς στελέχη του ΑΣ Αθλου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων γιά την πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Την Παρασκευή 28.9.18 τα σχολεία του νομού μας γιόρτασαν την ημέρα σχολικού αθλητισμού. Ο αθλητικός σύλλογος «Αθλος» Κιλκίς μετα από πρόσκληση της διεύθυνσης του 8ου δημοτικού σχολείου παρέστη με τον προπονητή του Κωνσταντίνο Πουντζουκιδη γιά παρουσίαση του ολυμπιακού αθλήματος του τέκβον-ντο στους μικρούς μαθητές. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου σε μια ηλιόλουστη ημέρα όλο χαμόγελα.

Τα παιδιά του σχολείου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για την Ιστορία αυτού του εντυπωσιακού αθλήματος αλλά και να καταλάβουν τους κανονισμούς του, στους οποίους αναφέρθηκε ο κ. Πουντζουκίδης
Μετα την μικρή ιστορική αναδρομή πραγματοποιήθηκε μικρή επίδειξη από τους μικρούς αθλητές του συλλόγου που είναι μαθητές του 8ου δημοτικού σχολείου αλλά και μικρού αριθμού έμπειρων αθλητών που αγωνίστηκαν μεταξύ τους για να παρουσιάσουν ρεαλιστικό άθλημα.

Η επίδειξη έκλεισε με θραύσεις από τους μικρούς αλλά και μεγάλους αθλητές, που εντυπωσίασαν τους μαθητές του σχολείου μας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αεικίνητος

Στην πανελλήνια απεργία της Πέμπτης 16.3.23 συμμετέσχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. «Διεκδικούμε ασφάλεια στην εργασία, δικαιοσύνη και […]