Πολιτική

Συνάντηση για την τοπική ανάπτυξη του δήμου Παιονίας

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη και στο πλαίσιο της κατάρτισης του νέου πενταετούς επιχειρησιακού προγράμματος του δήμου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6.2.15 συνάντηση εργασίας μεταξύ της δημοτικής αρχής Παιονίας και των επιχειρηματιών του βιομηχανικού και βιοτεχνικού κλάδου της ευρύτερης περιοχής του δήμου.
Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε χώρο εστίασης στο Πολύκαστρο, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν, κατά κύριο λόγο, στην τοπική ανάπτυξη, στην ενίσχυση της απασχόλησης και στην στήριξη της τοπικής αγοράς, στην προσέλκυση νέων επενδύσεων, στην συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων και δημοτικών υπηρεσιών.
ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
Από πλευράς δημοτικής αρχής ο κ. Γκουντενούδης πλαισιώθηκε από τον αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας Γιάννη Αδαμόπουλο και τον αντιδημάρχου οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών Λάζαρο Ευθυμιάδη.
Οι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τους προβληματισμούς τους, τις ανησυχίες τους και, κυρίως, τις ιδέες και προτάσεις τους για την ανάπτυξη της περιοχής και την αποφυγή του οικονομικού μαρασμού και ερήμωσης.
«Η πρωτοβουλία αυτή χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τους επιχειρηματίες και μάλιστα πρότειναν ομοφώνως την θεσμοθέτηση μιας τέτοιας συνάντησης τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, ενώ από πλευράς δημάρχου κατέστη σαφές, ότι η ενεργός συμμετοχή και δραστηριοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων της Παιονίας χαράζει νέους δρόμους ανάπτυξης και παράλληλα συνδράμει τα μέγιστα στην βελτίωση του εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος του δήμου», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.
«Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν συναντήσεις με φορείς και συλλόγους ώστε να καταγραφεί και να αποτυπωθεί ο παλμός της κοινωνίας της Παιονίας στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του δήμου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα