Αθλητισμός

«Επέστρεψε» στα επίπεδα των 20 μέτρων ο Κυριάκος Ζώτος

Παρά τον περυσινό σοβαρό τραυματισμό του, που τον «καθήλωσε» αγωνιστικώς, και τις φετινές «παρενέργειες» του νέου κορωνοϊού σε όλη την αγωνιστική και προπονητική διαδικασία, ο Κυριάκος Ζώτος συνεχίζει να δηλώνει «παρών» στην «ελίτ» των Ελλήνων σφαιροβόλων.

Ο 24χρονος Κιλκισιώτης πρωταθλητής του συλλόγου «Αλέξανδρος-Μακεδονία» Θεσσαλονίκης πρώτευσε την Τετάρτη 15-7-20 στην σφαιροβολία του «γκραν πρι» Άργους Ορεστικού Καστοριάς, μιάς από τις παλαιότερες πανελλήνιες εκδηλώσεις αυτής της μορφής, με καλύτερη βολή στα 20 μέτρα ακριβώς.

Μία επίδοση, που «σηματοδότησε» την ύστερα από δύο περιόδους «επάνοδό» του στα επίπεδα των είκοσι μέτρων και θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως «προοίμιο» μιάς πολύ καλής πορείας κατά την φετινή περίοδο, τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε διεθνές επίπεδο, αλλά και ένδειξη δυνατοτήτων σταθεροποίησης στις βολές πάνω από τα είκοσι μέτρα.

Τούτο σημαίνει, ότι, αν βοηθήσουν και οι φετινές ιδιόμορφες συγκυρίες, δεν αποκλείεται να φτάσει και στην βελτίωση της απόλυτης ατομικής επί9δοσης του των 20,20μ., την οποία είχε σημειώσει προ διετίας στον κλειστό στίβο.

Ήδη, τα 20μ. στον ανοικτό αποτελούν νέα ατομική επίδοση γι’ αυτόν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα