Κοινωνία

Έπαρση σημαίας στο ύψωμα Μακρυκώστα πραγματοποίησε ο σύλλογος εφέδρων αξιωματικών

Το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών νομού Κιλκίς στο πλαίσιο της δέσμευσής του σε ό,τι αφορά στην αξιοποιήση του υψώματος και μνημείου Μακρυκώστα, επισκέφθηκε με τρία μέλη του την Τρίτη 11.6.19 το ύψωμα.

Στην επίσκεψη συμμετέσχε ο πρόεδρος των συνταξιούχων πολιτικών υπαλλήλων Κιλκίς Σταύρος Ξηρουδάκης. Ο κ. Ξηρουδάκης πρόσφερε μία ελληνική σημαία, η οποία μετά την έπαρσή της κυματίζει στο ιστορικό ύψωμα.

Ο πρόεδρος των συνταξιούχων ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των μελών του συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών Κιλκίς γιά την πρωτοβουλία να συμμετάσχουν και συνταξιούχοι σε αυτήν την εκδήλωση.

Επίσης δήλωσε ότι θα είναι κοντά σε κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει την ανάδειξη του μνημείου Μακρυκώστα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στις άριστες σχέσεις, που έχουν αναπτυχθεί με τον σύνδεσμο εφέδρων αξιωματικών Ευρυτανίας, και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Κλεομένη Λάππα, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφθούν το ύψωμα και προβούν σε εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του ήρωα συμπατριώτη τους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]