Γενικά

Οι εκδηλώσεις του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου

Από την περιφερειακή ενότητα δημοσιοποιήθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του επισήμου εορτασμού της επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου που έχει ως εξής:
Δευτέρα 24.3.14
-11.30: Απόδοση τιμής στην εθνική επέτειο από την μαθητιώσα νεολαία και τα σώματα προσκόπων και οδηγών με τελετή στον χώρο του μνημείου Εθνικής Αντιστάσεως, μπροστά από το δημαρχείο Κιλκίς.
Ομιλίες στα σχολεία.
Τρίτη 25.3.14
-07.30: Χαρμόσυνες κουδωνοκρουσίες.
-08.00: Επαρση σημαίας στην λέσχη αξιωματικών φρουράς Κιλκίς
-10.30: Επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κκ Εμμανουήλ, εν συνεχεία δε εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας στον ίδιο χώρο.
-11.15: Τελετή στον χώρο του μνημείου Εθνικής Αντιστάσεως, προ του δημαρχείου Κιλκίς με επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, τήρηση σιγής ενός λεπτού και ανάκρουση του εθνικού ύμνου.
-12.00: Παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στον χώρο προ της λέσχης αξιωματικών φρουράς.
Από τις 8 το πρωί της Κυριακής 23 έως και την δύση του ηλίου της Τρίτης 25.3.14 θα υπάρχει γενικός σημαιοστολισμός ενώ τις νυκτερινές ώρες της Δευτέρας 24 και Τρίτης 25.3.14 θα είναι φωταγωγημένα όλα τα δημόσια, δημοτικά και πρώην κοινοτικά καταστήματα καθώς και τα καταστήματα ΝΠΔΔ, οργανισμών και τραπεζών.
Στις εκδηλώσεις την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο γενικός γραμματέας αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Μόσχος Κορασίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα