Αθλητισμός

Έντονη παρουσία του ΓΣ Μανδρών σε ημερίδα του Αιόλου Θεσσαλονίκης

Έντονη υπήρξε η παρουσία του ΓΣ Μανδρών στην ημερίδα κλασικού αθλητισμού του Αιόλου Μακεδονίας, συλλόγου της Θεσσαλονίκης, οι αγώνες της οποίας διεξήχθησαν το Σάββατο 13.6.15 στο Καυτανζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης.
Ο σύλλογος του νομού Κιλκίς συμμετέσχε με στελέχη του σε αγωνίσματα ρίψεων, με απολογισμό τριών μεταλλίων και ισαρίθμων τιμητικών θέσεων.
Σε σχέση με την κατηγορία και τον βαθμό αξιολόγησης και δυσκολίας των αθλημάτων την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η Δήμητρα Ζώτου, που κατετάγη δεύτερη στην δισκοβολία γυναικών με 43,61μ.
Περισσότερο από την επίδοση και θέση ικανοποίησε το γεγονός, ότι η Κιλκισιώτισσα πρωταθλήτρια έδειξε ότι καλύπτει αρκετά γρήγορα το «έδαφος», όσον αφορά στην αγωνιστική κατάστασή της, το οποίο έχασε λόγω τραυματισμού εδώ και περισσότερο από ένα μήνα.
Η μικρότερη αδελφή της Ελένη, που ακολουθεί τον «δρόμο» της, διακρίθηκε στην κατηγορία κορασίδων α’ καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην σφυροβολία με 47,84μ. και την έκτη στν δισκοβολία με 31,59μ.
Ελπιδοφόρα υπήρξε και η εμφάνιση των τριών αθλητών, που έλαβαν μέρος στην σφυροβολία της κατηγορίας παμπαίδων α’.
Έτσι, ο Κωνσταντίνος Ζάλιος κατετάγη δεύτερος με 55,86μ., επιβεβαιώνοντας το ότι διανύει φέτος χρονιά σημαντικής ανόδου, ο Ευθύμιος Μαλάτος τέταρτος με 39,41μ. και ο Χαράλαμπος Μικογιάν πέμπτος με 37,67μ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]