Αθλητισμός

‘Εντονη κινητικότητα στην πρωταθλήτρια ΕΠΣΚ Αναγέννηση Πλαγιάς εν όψει της …γ΄εθνικής

Έντονη κινητικότητα επικρατεί αυτήν την εποχή στην πρωταθλήτρια Ε.Π.Σ.Κ. Αναγέννηση Πλαγιάς, προκειμένου σύλλογος και ομάδα να οργανωθούν σε όλους τους τομείς και να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας, εν όψει του πρωταθλήματος γ΄εθνικής κατηγορίας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Φυσικά, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της νεοφώτιστης στον χώρο των εθνικών κατηγοριών ομάδας του νομού Κιλκίς, ώστε αυτή να δύναται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει με αξιώσεις παραμονή και εδραίωση.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« …Με συνοπτικές διαδικασίες, και χωρίς ιδιαίτερη χρονοτριβή, ολοκληρώθηκαν οι σχετικές συζητήσεις και ανανεώθηκε η συνεργασία με τον “κορμό” ποδοσφαιριστών της περυσινής χρονιάς, χάρη στον οποίο επιτεύχθηκε ο αντικειμενικός σκοπός της ανόδου στην γ’ εθνική κατηγορία.

Kαι επειδή ως γνωστόν, «ομάδα, που κερδίζει, δεν αλλάζει», οι διοικούντες οριστικοποίησαν και ανανέωσαν την συνεργασία του συλλόγου με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην ομάδα κατά την περασμένη περίοδο.

Ειδικότερα, τα χρώματα της Αναγέννησης θα συνεχίσουν να φορούν οι:

ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ, 43 ετών, μέσος (προηγούμενες ομάδες ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, Κιλκισιακός, Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΠΟΥΤΣΗΣ, 21 ετών, επιθετικός (προηγούμενες ομάδες Κιλκισιακός, ΠΑΟΝΕ Επταλόφου)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΕΡΤΑΡΙΔΗΣ, 25 ετών, αμυντικός (προηγούμενες ομάδες: Κιλκισιακός, Αλέξανδρος Κιλκίς)

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, 20 ετών, επιθετικός

ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, 18 ετών, επιθετικός

ΕΡΛΙ ΜΠΟΥΖΝΤΡΑ, 18 ετών, αμυντικός

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ, 20 ετών, τερματοφύλακας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, 20 ετών, μέσος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, 21 ετών, μέσος

Το διοικητικό συμβούλιο και η τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Πλαγιάς επιθυμούν να ευχαριστήσουν τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και για την ανανέωση της συνεργασίας τους, και τους εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα, όπου οι απαιτήσεις και οι ανάγκες θα είναι μεγαλύτερες».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα