Αθλητισμός

Έντονη κινητικότητα σε όλες τις ομάδες της α1 κατηγορίας Ε.Π.Σ. Κιλκίς

Επιμέλεια Κώστας Ίντος

Επιμέλεια Κώστας Ίντος

Συνεχής κινητικότητα παρατηρείται στις δεκατέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος της α1 κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Οι εξελίξεις είναι “τρέχουν” στην προσπάθεια όλων να ολοκληρωθεί το δυναμικό τους.

ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ

Μετά τις γνωστές τρείς προσθήκες, το Πάικο Γουμένισσας ανακοίνωσε άλλες τρείς. Είναι ο τερματοφύλακας Σταύρος Γιαβάσης από την Ποντιακή Νεολαία Αράχου Ημαθίας, έχοντας προϋπηρεσία σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Νέα Πέλλα, Παλαιά Πέλλα και Αμπελιές, ο μέσος Πέτρος Μποδιτσόπουλος από την Α.Ε.Πεδινού, και ο μεσοεπιθετικός Βασίλης Σαββόγλου από τον Μακεδονικό Πολυπέτρου.
Για τον τεχνικό Νίκο Κωτάκη απομένει η απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα και ενός κεντρικού αμυντικού.
Λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων ο Σάββας Σαμαράς παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός έτους στον ΠΑΟ Κουφαλίων.

ΠΛΑΓΙΑ
Όγδοο απόκτημα της Αναγέννησης Πλαγιάς ο μέσος Γιάννης Παπαχρήστος από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Οι φοιτητικές υποχρεώσεις ίσως στερήσουν από τον προπονητή Γιώργο Χατζηιωαννίδη τις πολύτιμες υπηρίες του αμυντικού Γιώργου Παπαδόπουλου.
Δεδομένες θεωρούνται τρείς αποχωρήσεις. Ο τερμφύλακας Δημήτρης Διαμέλος συμφώνησε με τη Δόξα Χέρσου, ο μέσος Πασχάλης Τσαχουρίδης συνεχίζει στον Ηρακλή Αργυρούπολης, ενώ ο επιθετικός Γιώργος Πανοδήμος επέστρεψε στον Στερναϊκό Μεγάλης Στέρνας.

ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ
Σταδιακή η ενίσχυση της ΑΕ Πολυκάστρου, στην προσπάθειά της να πρωταγωνιστήσει. Νέο πρόσωπο ο αμυντικός Γιώργος Ζελέγκου από τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.
Ο προπονητής Γιώργος Σημαιοφορίδης περιμένει εναγωνίως την έλευση σπουδαίου μέσου από τις εθνικές κατηγορίες, που θα αλλάξει άρδην τις αγωνιστικές ισορροπίες. Επί πλέον, βολιδοσκοπούνται τερματοφύλακας και κεντρικός αμυντικός.

ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ

Ραγδαίες και σαρωτικές διοικητικές εξελίξεις δρομολογούνται στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, μετά την πρόθεση της απερχόμενης διοίκησης Ρεμπετσιώτη να τερματίσει τη θητεία της και να παραδώσει… τα κλειδιά σε νέους ενδιαφερόμενους. Ξεκίνησαν οι «ζυμώσεις» και πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο σχήμα που θα προκύψει, θα αποτελείται από καινούργιους παράγοντες, χωρίς θητεία στην ομάδα. Υπάρχει πίεση χρόνου, για την συγκρότηση σε σώμα του νέου συμβουλίου, για την επιλογή προπονητή, αλλά και την μαζική ενίσχυση του δυναμικού, που είναι αποδεκατισμένο, από την πολυάριθμη αποχώρηση παικτών.

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΥΣΗ
Διαμορφωμένο το έμψυχο δυναμικό του Αστέρα Μεγάλης Βρύσης. Ο επιθετικός Γιώργος Τακαβάκης αποχώρησε με κατεύθυνση τη Δόξα Χέρσου. Δύσκολα θα συνεισφέρουν στη φετινή προσπάθεια οι αμυντικοί, Κώστας Αραμπατζής και Κώστας Ελευθεριάδης, λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων.

ΚΡΗΣΤΩΝΗ
Ο Γιάννης Παπαχρήστος ήταν η 13η αποχώρηση για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Με μόλις οκτώ παραμένοντες και πέντε νεοαποκτηθέντες, ο τεχνικός Γιώργος Δαϊλλίδης επιθυμεί θετική έκβαση των εξελίξεων με τους έξι αμφίβολους, Νότη Κωνσταντινίδη, Μάρκο Κουτσάγια, Άγγελο Ευθυμιάδη, Κώστα Δεδεδάκη, Μανόλη Πότκα, Αλέξανδρο Καραμουσαλίδη. Οι διοικούντες προσβλέπουν και σε επιπλέον ενίσχυση για να καλύψουν τα κενά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
Η οριστική παραμονή του “αρχιεκτελεστή” της α1 κατηγορίας Δημήτρη Ιωαννίδη, ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τον Αλέξανδρο Κιλκίς. Το προπονητικό δίδυμο, Βασίλη Παμπορίδη και Μιχάλη Αναστασιάδη, δεν κρύβει την ικανοποίηση από την εντυπωσιακή ενίσχυση της ομάδας. Δέκα τα μεταγραφικά αποκτήματα, μετά τις νέες προσθήκες, του επιθετικού Γιάννη Τζεβελέκη από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης και του μέσου Τριαντάφυλλου Βαχαρέλη από τον Μέγα Αλέξανδρο Νέου Γυναικοκάστρου.

ΠΕΔΙΝΟ
Αγώνα… ταχύτητας στις εβδομάδες του Αυγούστου καλούνται να κάνουν οι διοικούντες της ΑΕ Πεδινού, για να προλάβουν τις εξελίξεις. Η επιλογή προπονητή και τουλάχιστον 18 ποδοσφαιριστών, αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για να συμμετάσχει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Ο χρόνος είναι “αντίπαλος” και οποιαδήποτε ολιγωρία είναι πλέον απαγορευτική.

ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Στα τέσσερα αποκτήματα που ήδη έχει ανακοινώσει, ο Ποντιακός Αγίου Χαραλάμπους από μέρα σε μέρα θα δημοσιοποιήσει άλλα τόσα, αφού βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με δύο αμυντικούς και δύο επιθετικούς.
Ο τεχνικός Βίκτωρας Ιωσηφίδης δεν θα μπορέσει να συμπορευθεί με τον μέσο Γκέρντι Ντέμε, αφού ο τελευταίος συμφώνησε με τη Δόξα Χέρσου.

ΠΑΛΑΙΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ

Ο αμυντικός Μαν;oλης Διαμαντής από την Ομόνοια Σίνδου είναι η έβδομη μεταγραφή του Ατρόμητου Παλαιού Αγιονερίου. Προέχει η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου για τον προπονητή Βασίλη Γιάσογλου.

ΛΕΒΕΝΤΟΧΩΡΙ
Δέκα τα νέα πρόσωπα και γενναία η μεταγραφική ενίσχυση του Λεβέντη Λεβεντοχωρίου. Τα πιο πρόσφατα αποκτήματα είναι ο αμυντικός Αντώνης Παπαδόπουλος από τον Ποντιακό Αγίου Χαραλάμπους, ο μέσος Γιώργος Ατματζίδης από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης και ο μέσος Χρήστος Χατζηαλεξιάδης από τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
“Πονοκέφαλο” στην Θύελλα Αγίου Πέτρου δημιουργεί το ξαφνικό αλλά απολύτως δικαιολογημένο «διαζύγιο» με τον Γιάννη Τόδα. Ο Αξιουπολίτης τεχνικός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν αδύνατο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και “άνοιξε” την “πόρτα εξόδου”. Οι διοικούντες αναζητούν τον αντικαταστάτη.

ΕΥΡΩΠΟΣ

Με γοργούς ρυθμούς “θωρακίζεται” ο Απόλλων Ευρώπου. Τρία στελέχη της Δόξας Άσπρου, ο τερματοφύλακας Οδυσσέας Πρίφτι, ο αμυντικός Γρηγόρης Γιαννίτσης και ο επιθετικός Νίκος Στυλιανόπουλος, αλλά και ο μέσος του Μακεδονικού Πολυπέτρου Κώστας Γεωργίτσαρος, ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας.
Εσωτερικές μεταγραφές χαρακτηρίζονται αυτές του αμυντικού Αλέξη Κυριακίδη (απολύεται το Νοέμβριο από τις τάξεις του στρατού) και του αμυντικού Ραφαήλ Λάμπρου (ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στους χιαστούς).
Δεν θα μπορούν να είναι τυπικοί στην καθημερινότητα της ομάδας, λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων, οι αμυντικοί Χρήστος Μυλωνάς, Νίκος Πεντέρης, καθώς και ο μέσος Μιχάλης Παρασκευόπουλος.

ΔΡΟΣΑΤΟ
Ο Ιορδάνης Χωλίδης, κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β΄, είναι ο νέος προπονητής του Μακεδονικού Δροσάτου. Κατάγεται από τον διπλανό Άγιο Χαράλαμπο. Θήτευσε στους πάγκους πολλών ομάδων (ενδεικτικά αναφέρουμε τους Θερμαϊκό Θέρμης, Ασβεστοχώρι, Αμπελόκηπους, Καστανά). Αξιοσημείωτο ότι στα νεανικά του χρόνια αγωνίστηκε στο Δροσάτο, έχοντας ως συμπαίκτη του τον τωρινό πρόεδρο Γιώργο Παναγιωτίδη.
Είκοσι οι παραμένοντες ποδοσφαιριστές. Μοναδικός αμφίβολος για την παραμονή ο αμυντικός Κώστας Μαριόγλου.
Ο μέσος Θόδωρος Τσομπανίδης θα μεταναστεύσει στην Γερμανία. Ο αμυντικός Έντισον Μέρα θα συνεχίσει στη Δόξα Χέρου.
Τέσσερις σημαντικές προσθήκε προβλέπει ο μεταγγραφικός σχεδιασμός.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]