Γενικά

Για ενίσχυση της διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς δεσμεύθηκε ο Γ.Γεωργαντάς

Την διεύθυνση αστυνομίας (ΔΑ) Κιλκίς επισκέφθηκε ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.
Ο κ. Γεωργαντάς είχε συνάντηση εργασίας με τον αστυνομικό διευθυντή Δημήτριο Χαραλαμπίδη και τους διοικητές των τμημάτων ασφαλείας, τροχαίας και τάξης.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

« … Τα στελέχη της αστυνομίας παρουσίασαν στον υφυπουργό στοιχεία, αναφορικά με τις δράσεις της διεύθυνσης και τα αποτελέσματα της προηγούμενης περιόδου.

Στην συνέχεια ο ΑΔ και οι διοικητές των τμημάτων, ενημέρωσαν τον υφυπουργό γιά τις ελλείψεις της διεύθυνσης σε επίπεδο εξοπλισμού, οπλισμού και μηχανοκινήτων μέσων.

Ο κ. Γεωργαντάς ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες της διεύθυνσης αστυνομίας, γιά το έργο, το οποίο επιτελούν στο επίπεδο καταπολέμησης της εγκληματικότητας, και δεσμεύθηκε ότι θα επιδιώξει, μέσα από τις υπηρεσίες του αρμόδιου υπουργείου, την ενίσχυση του εξοπλισμού, που είναι απαραίτητος για την αποτελεσματικότερη δράση των τμημάτων του νομού».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]