Αθλητισμός

Ενισχύει σημαντικά το έμψυχο δυναμικό του ο ΓΑΣ Κιλκίς

Σε στοχευμένες κινήσεις σημαντικής ενίσχυσης του “κορμού” της χειροσφαιρικής ομάδας του συλλόγου προχωρεί η διοίκηση του ΓΑΣ Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, αποβλέποντας σε μία στελέχωσή της που θα την καταστήσει ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ανώτερης κατηγορίας του ελληνικού χειροσφαίρου, στην οποία πέρυσι αυτή επανήλθε ύστερα από μακρά απουσία, η διοίκηση ανακοίνωσε, ότι αποκτήθηκαν οι εξής χειροσφαιριστές:

Αντώνης Μέτσης, περιφερειακός, 32 ετών, από την ΑΕΣΧ Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

Χρήστος Μίγκας, κεντρικός, 23 ετών, από τον Αέροπο Έδεσσας.

Κώστας Συγγιρίδης, ακραίος, 23 ετών από την ΑΕΣΧ Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

Στα νέα αποκτήματα συγκαταλέγεται ο Κιλκισιώτης, με σταδιοδρομία στον ΓΑΣΚ, 29χρονος κεντρικός Αλέξανδρος Γιαβασίδης, που επιστρέφει από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Πρώτη μετεγγραφή ο Ρ. Μποροντάι

Εν τω μεταξύ ο ΓΑΣΚ ανακοίνωσε την πρώτη σημαντική μετεγγραφή, που είναι ο Ρούντολφ Μποροντάι.

Ο 25χρονος Ουκρανός τερματοφύλακας ήταν κατά την περίοδο από τους κορυφαίους της α1 εθνικής κατηγορίας, ως παίκτης του ΑΣΕ Δούκα, με τον οποίο και έδωσε το “παρών” στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς ο οποίος και το κατέκτησε.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]