Κοινωνία

«Γεμάτη» η εκδήλωση του ΛΕΚ γιά τον καρκίνο του μαστού

Εκδήλωση σχετική με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού πραγματοποίησε την Κυριακή 22.10.23 το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με τον σύλλογο καρκινοπαθών περιφερειακής ενότητας Κιλκίς « Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος».

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Η ομιλήτρια ιατρός χειρουργός Σοφία Τριανταφυλλίδου ενημέρωσε τους παρευρεθέντες, που κατέκλυσαν το εντευκτήριο του Λυκείου με όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε αλλά και να πράττουμε, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την «μάστιγα» του καρκίνου.

Το έντονο συγκινησιακό κλίμα «ελάφρυνε» η παρουσίαση χορών της Μακεδονίας από μία ομάδα χορευτριών του τμήματος παραστάσεων.

Ήταν μεγάλη τιμή για το ΛΕΚ, που ο σύλλογος καρκινοπαθών το επέλεξε γιά την συνεργασία αφού μέσω αυτής ενημερωθήκαμε, γνωρίσαμε, συγκινηθήκαμε και, κυρίως, γίναμε πιό δυνατοί ακούγοντας, ότι ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος.

«Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ»: Αυτό ήταν το σύνθημα, που ακούσθηκε με την φωταγώγηση του κτηρίου του Λυκείου με την οποία «έκλεισε» και η παρουσίαση.

Ευχαριστίες ΛΕΚ

Ευχαριστούμε τον σύλλογο καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας

«Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» γιά την άριστη συνεργασία.

Ευχαριστούμε την ιατρό χειρουργό Σοφία Τριανταφυλλίδου που με τις επιστημονικές γνώσεις και την ανθρώπινη ευαισθησία της στηρίζει αυτόν τον τεράστιο αγώνα .

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους παραστάθηκαν στην εκδήλωση αυτή.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]