Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Eν αναμονή

Δεν λέει να το βάλλει κάτω ο δήμος Ωραιοκάστρου στο ζήτημα το οποίο αφορά την διαμάχη του με την περιφερειακή αρχή Κεντρικής Μακεδονίας για την δημιουργία και λειτουργία σε δημοτική έκταση δανειοθαλάμου αδρανών υλικών, τα οποία θα χρησιμεύσουν στην κατασκευή του δρόμου Νέας Σάντας- Νέας Εγνατίας στο ύψος της Ασσήρου.

Ετσι λοιπόν μετά την πρόσφατη απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων από το Συμβούλιο της Επικρατείας, έχουμε και νέο επεισόδιο στο σήριαλ καθώς η εν λόγω απόφαση αφορούσε δημόσια έκταση και η επίμαχη είναι δημοτική και άρα χρειάζεται συναίνεση του ώστε να λαμβάνονται εξ αυτής αδρανή υλικά σε ανταγωνιστικές τιμές, όπως έχουμε τονίσει κατ΄επανάληψη στο παρελθόν αναφερόμενοι στο έργο.

Και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο τέτοια συναίνεση δεν υπήρξε από πλευράς του δημοτικού συμβουλίου ,με τις ελπίδες πλέον για την πραγματική επανεκκίνηση του έργου να επαφίενται στην γνωστή διάταξη που αφορά έργα “εθνικής σημασίας” και παρακάμπτει τέτοιες αποφάσεις.

Ο Γεωργαντάς άλλωστε έχει σχετική τεχνογνωσία και όλοι περιμένουμε ο αγώνας που τον είχαμε αφήσει στο 2-0 την προηγούμενη εβδομάδα να έχει εν τέλει ακριβές σκόρ το 3-0.!!!!

Περισσότερα

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]

Η έκτη καλύτερη

Την έκτη καλύτερη επίδοση σε εθνικό επίπεδο, με ποσοστό 5,27%, κατέγραψε στο Κιλκίς το πρωτοεμφανιζόμενο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας […]

Υποψήφιος δήμαρχος

Με το που τελειώνουν οι βουλευτικές εκλογές, αρχίζουν οι «ζυμώσεις» για τις δημοτικές και τις περιφερειακές, που ακολουθούν. Τι «αρχίζουν», […]

Δείτε ακόμα