Γενικά

Συμμετοχή του συλλόγου περιπάτων Κιλκίς στην ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

Στις εκδηλώσεις της ευρωπαϊκής ημέρας χωρίς αυτοκίνητο την Δευτέρα 22.9.14, συμμετέχει εμπράκτως ο περιβαλλοντικός σύλλογος περιπατητών Κιλκίς με διοργάνωση πεζοπορίας, ποδηλατοδρομίας και δρόμο μη αγωνιστικού χαρακτήρα επί της διαδρομής αεροδρομίου-ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου-πλατείας Ζωοπάζαρου-κρήνης Σαλάτς-Μεσημβρίας-Ακροπόλεως-πεζοδρομημένου τμήματος αποθήκης «Αυστροελληνικής»-Ν.Παναγιώτου-Τσιρογιάννη-Γ.Καπέτα-Ε.Βενιζέλου-Μητροπολίτου Χαρίτωνος-Μητροπόλεως-πεζοδρομημένου τμήματος Α.Γεωργίου-Ε.Βενιζέλου-Ο.Πάλμε-Σόλωνος-21ης Ιουνίου-πλατείας Ειρήνης.
Μετά την ολοκλήρωση της άφιξης περιπατητών, ποδηλάτων και δρομέων στην πλατεία Ειρήνης θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση.
Την εκδήλωση υποστηρίζουν η πολιτιστική εταιρία εκπαιδευτικών, η εταιρία γαλακτοκομικών προϊόντων «Φάρμα Κουκάκη» και η εταιρία κατασκευής ανελκυστήρων «Κλέεμαν Ελλάς».

Ο δήμος Κιλκίς συμμετέχει στην ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, στο πλαίσιο της εκστρατείας μείωσης της κυκλοφορίας οχημάτων και της χρήσης εναλλακτικών μέσων μεταφοράς στους δρόμους της πόλης.
Σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό σύλλογο περιπατητών Κιλκίς, ο δήμος Κιλκίς και η δημοτική κοινότητα Κιλκίς διοργανώνουν γιά την Δευτέρα 22.9.14, ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, περίπατο πόλης και μουσική εκδήλωση.
Ειδικότερα ο περίπατος θα ξεκινήσει από το χώρο του αεροδρομίου στις 5 το απόγευμα με την συμμετοχή πεζών, αθλητών και ποδηλάτων και θα έχει ως σημείο τερματισμού την πλατεία Ειρήνης. Ενδιάμεσα σημεία για τη συμμετοχή των πεζών στον περίπατο είναι η περιοχή του ζωοπάζαρου και η ”Ζωοπάζαρου του Σαλάτς”.
Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση στην πλατεία Ειρήνης, με ώρα έναρξης 7 το βράδυ.

Περισσότερα

«Πρωτιά» υψηλών θερμοκρασιών – Κοντά στους τους 42 °C η θερμοκρασία σε Ηλιόλουστο και Γυναικόκαστρο

Συνεχίζονται οι καταγραφές υψηλών θερμοκρασιών από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Η μέγιστη θερμοκρασία […]

Δείτε ακόμα

Τα αυτονόητα!

Διαβάζουμε τα δελτία τύπου που στέλνουν της τελευταίες ημέρες ο δήμος Κιλκίς και η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς κάνοντας αναφορά στην […]