Αθλητισμός

Στο «εμπόδιο» του Λεβέντη «σκάλωσε» ο Αλέξανδρος (1-1)

Από τον Αλέξανδρο Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:
« Σε μιάν από τις χειρότερες εμφανίσεις της η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Λεβέντη Λεβεντοχώρι εντός έδρας, σε ένα ποιοτικώς κακό αγώνα αλλά με πολλές φάσεις εκατέρωθεν.

Ο Αλέξανδρος προηγήθηκε μόλις στο 7’ με φοβερό τέρμα από τον Ντουντούκη πιάνοντας εναέριο «βολ πλανέ» σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπυριδόπουλου. Στην συνέχεια ο Αλέξανδρος πίεσε και για δεύτερο τέρμα αλλά ήταν άτυχος αφού η μπάλλα σταμάτησε δύο φορές στα δοκάρια της φιλοξενούμενης ομάδας από ισάριθμα σουτ του Ντουντούκη. Στο δεύτερο ημίχρονο μόλις στο 49’ ο αγώνας ήρθε στα ίσια με σουτ του Βάτσκα μέσα από την μικρή περιοχή. Ο Αλέξανδρος θα μπορούσε να πάρει την νίκη αν δεν έκανε λάθος η επόπτης του αγώνα να υποδείξει οφσάιντ σε μια υποδειγματική αντεπίθεση.

Συγκεκριμένα ο Βασιλειάδης από δεξιά έφυγε μόνος του και σεντράρισε στον επερχόμενο Φυλακτάκη που «βρήκε δίχτυα» αλλά το κανονικότατο γκολ δεν μέτρησε ποτέ. Ο Λεβέντης θα μπορούσε να πάρει και το παιχνίδι χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες αλλά «έπεσε» πάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα Χαριζάνη και είχε και ένα δοκάρι σε αντεπίθεση στο 80’. Τώρα ο Ποντιακός Ν.Σάντας πλησίασε στους δύο βαθμούς τον πρωτοπόρο Αλέξανδρο και μένει μόνο μία αγωνιστική για το τέλος του πρώτου γύρου.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας