Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Εμπιστοσύνη

Δημοσιοποιήθηκε στις 25 Ιουλίου στο Φύλλο της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) η απόφαση, η οποία αφορά στην ανάθεση αρμοδιοτήτων στον υφυπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά και την οποία συνυπογράφουν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Επικρατείας Κυριάκος Πιερρακάκης.

Όπως αναφέρεται στο πρώτο από τα τέσσερα συνολικώς άρθρα της απόφασης, στον Κιλκισιώτη πολιτικό αναθέτουν, μεταξύ άλλων, «την εισήγηση και παρακολούθηση της εφαρμογής της κυβερνητικής πολιτικής γιά την απλοποίηση και τον ανασχεδιασμό των διοικητικών διαδικασιών».

Ένα αποκλειστικό πεδίο δράσης και καθηκόντων σε έναν από τους βασικούς «πυλώνες» των στόχων, τους οποίους έχει θέσει η νέα κυβέρνηση, και η οποία επί της ουσίας αντανακλά την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και τις ικανότητές του γιά ευτυχή κατάληξη, ενός πολύ δύσκολου και συνάμα απαραίτητου εάν θέλουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα στην χώρα μας, εγχειρήματος.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε αυτή η επιλογή να αποδειχθεί αποτελεσματική καθώς τα οφέλη από αυτήν θα επιρρεάσουν θετικά όχι μόνον την καθημερινότητά μας αλλά και την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Περισσότερα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη

Δείτε ακόμα