Αθλητισμός

Ελπιδοφόρες εμφανίσεις νεαρών αθλητριών του Αίαντος Κιλκίς

Διεξήχθησαν την Παρασκευή 23.5.14 στο Καυτανζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης οι αγώνες ρίψεων με την επωνυμία «Κώστας Σπανίδης» εις μνήμην του αειμνήστου σπουδαίου Καβαλιώτη προπονητή.
Συμμετέσχε και ο Αίας Κιλκίς που στο αγώνισμα της σφυροβολίας εκπροσωπήθηκε από την νεαρή Αναστασία Νικολαϊδου. Η 14χρονη αθλήτρια του Χαραλάμπους Μιναρετζή αγωνίσθηκε με αθλήτριες της κατηγορίας των κορασίδων, δηλαδή ακόμη και 17χρονες, και κατάφερε με καλύτερη βολή στα 27.49μ., να καταλάβει την όγδοη θέση, συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία της γιά το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο.
Την ίδια ημέρα έλαβε χώρα στα Γιαννιτσά το διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων, όπου και συμμετέσχε ο Αίας Κιλκίς με την κορασίδα Βικτωρία Καϊσίδου.
Η Καϊσίδου έλαβε μέρος στους αγώνες έχοντας προπονηθεί στα περισσότερα από τα αγωνίσματα μόλις την προηγούμενη ημέρα με στόχο την καλή εμφάνιση και την συμμετοχή.
Κατετάγη τελικώς όγδοη στο έπταθλο κορασίδων, που συνεχίσθηκε και την επομένη με επιδόσεις 19.46 στα 100μ. μετ’ εμποδίων, 1,37μ. στο ύψος, 7.83μ. στην σφαιροβολία, 30.45 στα 200μ., 4,45μ. στο άλμα εις μήκος, 17.38 μ. στον ακόντισμό και 3.08.43 στα 800μ., συγκεντρώνοντας 2625 βαθμούς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα