Οικονομία

Η ELVIAL στην 19η διεθνή έκθεση ALEXPO στην Αλεξανδρούπολη

Βρεθήκαμε στην Αλεξανδρούπολη στα πλαίσια της 19ης διεθνούς έκθεσης Alexpo.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσουμε και να γνωριστούμε από κοντά με τον επιχειρηματικό κόσμο της Θράκης και συγκεκριμένα της Αλεξανδρούπολης σε μια εκδήλωση όπου παραβρέθηκαν χιλιάδες κόσμου. Η 19η έκθεση Alexpo, που πραγματοποιήθηκε 12-16 Μαΐου, ήταν αφιερωμένη στις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες της περιοχής οι οποίοι μπόρεσαν να συζητήσουν για την πρόοδο τους σε εμπορικές συμφωνίες, τεχνογνωσία και εσωστρέφεια.

Η ομάδα της ELVIAL ήταν παρούσα στην έκθεση, και ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τους επαγγελματίες της Αλεξανδρούπολης και να συνομιλήσουμε με τους συνεργάτες μας εκεί. Τα προϊόντα που παρουσιάσαμε, κέντρισαν το ενδιαφέρον του κόσμου για ακόμη μια φορά. Μέσω των συνεργατών μας ALTΕCH ΦΟΥΡΛΑΚΙΔΗΣ και WINLINE ΚΕΜΑΛΑΚΗΣ, στον εκθεσιακό χώρο παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένες προτάσεις της ELVIAL για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους με τα συρόμενα συστήματα Essence SL60, την συρόμενη σκίαση SD55 και την πόρτα D67 με αυτόματη ανίχνευση εμποδίου.

Σημαντική  μνεία θα πρέπει να γίνει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της έκθεσης όπου δόθηκε στους ανθρώπους της ELVIAL η ευκαιρία να μιλήσουν και να παρουσιάσουν τα σύγχρονα συστήματα που σχεδιάζει και παράγει η εταιρεία. Στην 45λεπτη αυτή παρουσίαση σε μηχανικούς και αρχιτέκτονες, δείξαμε και αναλύσαμε την πλήρη γκάμα συστημάτων αλουμινίου μας που χαρακτηρίζονται από τον συνδυασμό εξαιρετικού σχεδιασμού και υψηλής τεχνολογίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ALTΕCH ΦΟΥΡΛΑΚΙΔΗΣ και την WINLINE ΚΕΜΑΛΑΚΗΣ για τη φιλοξενία τους στην έκθεση και ευχόμαστε ότι η επόμενη Alexpo θα χαρακτηριστεί από ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Περισσότερα

4η Ρομποτική αποθήκη από την ELVIAL

Πού αποθηκεύουμε τα προφίλ αλουμινίου σας; Πώς διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες για να είναι άψογες ποιοτικά και να παραδίδονται όπως πρέπει […]

Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]