Οικονομία

Η ELVIAL ασημένιος χορηγός της ημερίδας ΕΣΩ2023

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για 11η χρονιά, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ΕΣΩ2023. Στις 24 Μαΐου η ΕΣΩ άνοιξε τις πόρτες της και προσέλκυσε τα βλέμματα των ανθρώπων της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Η ELVIAL ως ασημένιος χορηγός της εκδήλωσης, στηρίζει εκδηλώσεις σαν αυτή, δείχνοντας πάντοτε ιδιαίτερη βαρύτητα στις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις, τη δημιουργικότητα και τις καινοτόμες πρακτικές. Η βασική θεματική της ημερίδας με ονομασία “MULTIVERSE”, ανέδειξε τη νέα αρχιτεκτονική κουλτούρα ιδιαιτέρως στον αστικό ιστό και τόνισε την όλο και αυξανόμενη ανάγκη για βιωσιμότητα και οικολογικές λύσεις στην κατασκευή καθώς βρισκόμαστε στην αυγή ενός πλήρως ψηφιακού και εκβιομηχανισμένου κόσμου.

Για ακόμη μία χρονιά οι ομιλητές, με αρκετούς από αυτούς να έρχονται από χώρες τους εξωτερικού, κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων με τις ομιλίες τους και έδωσαν μια διαφορετική οπτική και νέες ιδέες στον τρόπο που προσεγγίζεται η αρχιτεκτονική στις μέρες μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ήταν κατάμεστη για ακόμη μια χρονιά.

Η ELVIAL βρέθηκε εκεί σε ολόκληρη τη διάρκεια της ημερίδας. Στο περίπτερό μας παρουσιάσαμε προϊόντα που σηματοδοτούν το μέλλον και προάγουν την μοντέρνα αρχιτεκτονική αισθητική. Το ενδιαφέρον του κόσμου και των αρχιτεκτόνων για τα συστήματα αλουμινίου της ELVIAL ήταν εντυπωσιακό, δείχνοντας για ακόμη μία φορά πόσο σημαντικό δομικό στοιχείο είναι το κούφωμα αλουμινίου στο σύνολο των κατασκευών.

Κλείνουμε αυτό το κεφάλαιο της ΕΣΩ2023 με θετικό πρόσημο και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη.

Περισσότερα

4η Ρομποτική αποθήκη από την ELVIAL

Πού αποθηκεύουμε τα προφίλ αλουμινίου σας; Πώς διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες για να είναι άψογες ποιοτικά και να παραδίδονται όπως πρέπει […]

Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]