Αθλητισμός

Ελπιδοφόρο «τεστ» του Παύλου Παπαδόπουλου


Η αφρόκρεμα του ελληνικού κλασικού αθλητισμού συμμετέσχε το Σάββατο 6.6.15 στην διεθνή συνάντηση «Χανιά 2015», την οποία διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο τοπικός σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης.
Μια διοργάνωση που κατάφερε φέτος να συγκεντρώσει την «ελίτ» του ελληνικού στίβου και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για έντονο συναγωνισμό και σημαντικές επιδόσεις Στον αγώνα των Χανίων συμμετέσχε και ο δεκαεπτάχρονος δρομέας ταχυτήτων του ΓΑΣ Κιλκίς Παύλος Παπαδόπουλος που αγωνίστηκε με επιτυχία τόσο στα 100 μ όσο και στα 200 μ , πραγματοποιώντας πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση , εν όψει των Πανελληνίων πρωταθλημάτων παίδων και εφήβων.
Στα 200 μ. ανδρών, σε μια κούρσα πολύ υψηλού επιπέδου ο αθλητής της κατηγορίας παίδων του ΓΑΣ Κιλκίς σημείωσε 22”73 και κατέλαβε την έκτη θέση, ενώ στα 100 μ τερμάτισε σε 11”29 και κατατάχθηκε στην 18η θέση μεταξύ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών.
Ο Παπαδόπουλος συνεχίζει πλέον την προετοιμασία του για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του (παίδων) που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στις 20 & 21 Ιουνίου με προσδοκίες που φτάνουν ακόμη και στην κατάκτηση ενός μεταλλίου.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα