Ελπιδοφόρες εμφανίσεις από «μικρούς» του Άθλου Κιλκίς

Αθλητισμός /


Διεξήχθησαν το τριήμερο 18, 19 και 20.10.14 στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης («Παλατάκι») στην Πυλαία οι διασυλλογικοί αγώνες Β. Ελλάδος τεκβον-ντο, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης της διαδικασίας πρόκρισης στις εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών.
Σ’ αυτούς έλαβαν μέρος και τεκβοντόκα ηλικιακών κατηγοριών του Αθλου Κιλκίς που πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις.
Η καλύτερη προήλθε από την Μαρία Τριανταφυλλίδου, που κατέκτησε το χρυσο μετάλλιο στα +53 κιλά μικρών προκορασίδων.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Κλεόβουλος Κυριακίδης στα -63 κιλά εφήβων και Απόστολος Τριανταφυλλίδης στα -59 κιλά εφήβων.
Τέλος, κατέλαβαν την πέμπτη θέση οι Γιώργος Νικολαίδης στα +48 κιλά μικρών προπαίδων, Βασίλης Γιαννουλάκος στα -33 κιλά μικρών προπαίδων και Χαράλαμπος Χνιτίδης στα -27 κιλά μικρών προπαίδων.
Σχολιάζοντςα τις εμφανίσεις των στελεχών του Αθλου, ο εκπαιδευτής και προπονητής Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης τις χαρακτήρισε ως πολύ ικανοποιητικές και ελπιδοφόρες, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και το μέχρι στιγμής επίπεδο κατάρτισης και πείρας του καθενός.
Επίσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους γονείς και κηδεμόνες γιά την αμέριστη υποστήριξη, που παρέχουν στα παιδιά τους και στον σύλλογο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΚΥΝΗΓΟΙ

Οι ιστορίες με κρυμμένους θησαυρούς στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι μύθοι σαν τον Αισώπειο με το γεωργό που λίγο πριν […]