Ελπιδοφόρα μηνύματα από Καζαντζίδου και Παπαδόπουλο του ΓΑΣΚ

Αθλητισμός /

Στους αγώνες στίβου “ Ζαχαριάδεια” τα οποία διεξήχθησαν το Σάββατο 30.5.15 στο Καυτανζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης στη μνήμη του σπουδαίου προπονητή Νίκου Ζαχαριάδη, συμμετέσχε με τρεις αθλητές του το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς. Τους αγώνες διοργάνωσε ο Αετός Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του συνδέσμου Παλαιμάχων αθλητών στίβου του Ηρακλή.
ΓΑΣΚ
Η 17χρονη πρωταθλήτρια του ακοντισμού Σωτηρία Καζαντζίδου ξεχώρισε σε έναν ακόμη σημαντικό αγώνα φέτος , αφού η σταθερότητα στις βολές που τη διακρίνει της έδωσαν την τρίτη θέση στο βάθρο νικητριών του Ακοντισμού Κορασίδων με 36,98 μ.

Στα 100 μ ανδρών , σε μια κούρσα με πολύ υψηλό επίπεδο και έντονο συναγωνισμό , ο δρομέας ταχυτήτων αθλητής της κατηγορίας Παίδων του ΓΑΣ Κιλκίς Παύλος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα και σημείωσε 11”40 στα 100 μ, με ισχυρό αντίθετο άνεμο, καταλαμβάνοντας την ένατηη θέση σε ένα αγώνισμα στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από πενήντα αθλητές. Στον ίδιο αγώνα ο 16χρονος Γιάννης Χαραλαμπίδης κατέβαλε αρκετά ικανοποιητική προσπάθεια και με 12”34 κατέλαβε την τεσσαρακοστή θέση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα