Κοινωνία

Το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς τίμησε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρου

Μετά από πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρου (Ε.Ο.ΠΕ), οι εργαζόμενοι και οι μαθητές του εργαστηρίου επαγγελματικής εκπαίδευσης του Κιλκίς βρέθηκαν στην Αθήνα και παρακολούθησαν στο κλειστό του Ρέντη την αναμέτρηση της Εθνικής ανδρών με την Βοσνία, στο πλαίσιο του Silver European League.


http://maxitis.gr/wp-admin/post-new.php
Το ΕΕΕΕΚ κατέλαβε την πρώτη θέση στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό αειφορίας “Πασάροντας στο μέλλον”, διαγωνισμό εγκεκριμένο από το υπουργείο Παιδείας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, μέσω των μελών του διοικητικού συμβουλίου Ελένης Καζάκου και Ιφιγένειας Τέφα, βράβευσαν την διευθύντρια Ελένη Τεχλικίδου και τους εκπαιδευτικούς Αθανασία Κεραμίδα, Ευπραξία Μπαντή, Γιώργο Χαριτωνίδη, Δήμο Κεφαλά και Ιωάννα Αθανασιάδου οι οποίοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Τους εκπαιδευτικούς συνόδευσε στο κλειστό γυμναστήριο η σύμβουλος φυσικής αγωγής στο ινστιτούτο εκπαιδευτικής πολιτικής Ευγενία Γκορτσίλα, παλαίμαχη διεθνής πετεσφαιρίστρια.

Στην σχετική ανακοίνωση προστίθενται τα εξής:

«Εκείνα τους έφεραν δώρα, εκείνοι τους χάρισαν χαμόγελο. Μια ιδιαίτερη συνάντηση είχαμε μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία στο “Μελίνα Μερκούρη” στο Ρέντη. Παιδιά με ειδικές μαθησιακές δεξιότητες του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ταξίδευσαν αυθημερόν από το Κιλκίς προκειμένου να συναντήσουν και να φωτογραφηθούν με τους διεθνείς παίκτες.

Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τους παίκτες να κάνουν την πιο ζεστή και τρυφερή αγκαλιά στα παιδιά που έδειχναν να το απολαμβάνουν.

Οι στιγμές που έζησαν όλοι στο κλειστό του Ρέντη ήταν συγκινητικές, με τους αθλητές του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και τα παιδιά να υπόσχονται ότι θα είναι οι πιο πιστοί και ένθερμοι οπαδοί τους».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον συνάδελφο Χρήστο Κωνσταντινίδη για την ευγενική του χορηγία, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθειά μας, να μεταβούμε στην Αθήνα γιά την τελετή απονομής στο σχολείο μας του 1ου Πανελλήνιου βραβείου του διαγωνισμού «Πασάροντας στο μέλλον»

Με εκτίμηση,
Η διευθύντρια
Ελένη Τεχλικίδου

Περισσότερα
Δείτε ακόμα