Αθλητισμός

Γιά…«κάτι λίγο» εκτός τελικών Δ.Παυλίδης και Ι.Κορακίδης!

Υστέρησαν σε σχέση με πρόσφατες επιδόσεις του αλλά και στάθηκαν άτυχοι στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλασικού αθλητισμού νέων (Κ23), στην φιλλανδική πόλη Έσπο (από 13 έως 16.7.23), οι Κιλκισιώτες πρωταθλητές Δημήτρης Παυλίδης και Γιάννης Κορακίδης.

Και οι δύο αγωνίσθηκαν την πρώτη ημέρα των αγώνων, Πέμπτη 13.7.23, και ο μεν Παυλίδης του Αίαντος Κιλκίς κατετάγη 13ος στον προκριματικό της δισκοβολίας με καλύτερη βολή στα 53,05 μέτρα, μένοντας εκτός τελικού για εννέα εκατοστά από την προνομιούχο δωδέκατη θέση, ο δε Κορακίδης του ΓΣ Μανδρών 14ος στην σφυροβολία, δύο θέσεις πριν την πρόκριση, με καλύτερη βολή στα 66,09 μέτρα.

Και γιά τους δύο δεν ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες τους, η οποία, ωστόσο, έχει και την θετική «πτυχή» της, από την στιγμή που συνδέθηκε με την παρουσία τους στην εθνική ομάδα της συγκεκριμένης κατηγορίας, με την οποία έχουν τις δυνατότητες να διακριθούν την επόμενη διετία (και οι δύο είναι 20 χρόνων).

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα