Αθλητισμός

Και εκτός συνόρων νομού οι «ακαδημίες» του Αετού


Και εκτός ορίων νομού δραστηριοποιούνται τα τμήματα υποδομής ή «ακαδημίες» καλαθοσφαίρου του Αετού Κιλκίς.
Στο πλαίσιο των συνεργασιών του συλλόγου του Κιλκίς με αντιστοίχους περιοχών άλλων νομών, ομάδες των τμημάτων μικρών και πολύ μικρών ηλικιακών κατηγοριών έδωσαν φιλικούς αγώνες στα Σέρρας με αντίστοιχες του τοπικού συλλόγου «Ίκαροι».
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«…Οι αθλητές και οι αθλήτριες έξι τμημάτων μας, που ταξίδεψαν στην γειτονική μας πόλη γέμισαν τα δύο γήπεδα, όπου αγωνίστηκαν, και με την τεράστια βοήθεια και συμπαράσταση των γονέων και λοιπών συνοδών τους κατάφεραν να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και να δώσουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Ο σύλλογός μας ευχαριστεί και δημοσίως τον Ίκαρο Σερρών για την άριστη φιλοξενία και διοργάνωση των φιλικών αγώνων και υπόσχεται ανταπόδωση της φιλοξενίας στην πόλη μας, για όλους τους φίλους μας από τα Σέρρας».

«Τρία στα τρία»
Εξ άλλου, πολύ καλή είναι η μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδας παμπαίδων του Αετού σε διοργάνωση της ένωσης καλαθοσφαιρικών σωματείων Θεσσαλονίκης (ΕΚΑΣΘ) γι’ αυτήν την ηλικιακή κατηγορία.
Η ομάδα του Κιλκίς σημείωσε τρεις νίκες στους μέχρι στιγμής ισάριθμους αγώνες, με τα εξής αποτελέσματα:
Αετός-ΠΣ Ν.Ευκαρπίας 55-27 (27-5)
Αετός-ΑΣ Ωραιοκάστρου 91-11 (50-2)
Αετός-Ιωνικός Ν.Ιωνίας 83-22 (40-8)
Και στους τρεις αγώνες η ομάδα παρουσίασε «εικόνα» καταφανέστατα αποδεικτική του ποιοτικού έργου, που παράγεται στις «ακαδημίες» του Αετού.
Την συγκεκριμένη ομάδα συγκροτούν οι Χρυσόστομος Σιδηρόπουλος, Γιώργος Πετανίδης, Βασίλης Θεογιάννης, Ορέστης Βλαχονάσιος, Ευθύμης Πουλτουρτζίδξς, Γιάννης Μελετιάδης, Παναγιώτης Ανδρεανίδης, Άγγελος Κατσάρος, Νίκος Ιωσηφίδης, Γιώργος Λυρτζής, Νίκος Κυριακίδης, Πρόδρομος Σεμερτζόγλου, Βασίλης Παπαγεωργίου, Νίκος Τσούλης, Δημήτρης Χειμωνίδης, Δημήτρης Παπαθεοδώρου και Αλέξανδρος Στεφούδης.
Υπεύθυνοι τεχνικοί και καθοδηγητές είναι οι Αντώνης Γκουντινάς και Γιάννης Κασιμίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα