Αθλητισμός

Εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ παίζει απόψε ο ΓΑΣΚ χωρίς Τάτση και Ασίκη

Διπλό πλήγμα από την ατυχία υπέστη η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς.
Ετσι, η ιατρική γνωμάτευση γιά τους προσφάτως τραυματισθέντες Τάτση και Ασίκη ήταν «ρήξη χιαστών συνδέσμων», κάτι που σημαίνει, ότι οι δύο άτυχοι παίκτες χάνουν όλη την υπόλοιπη χρονιά.

«Είναι σίγουρα ένα οδυνηρό πλήγμα γιά την ομάδα», δήλωσε ο προπονητής και καθοδηγητής Γιάννης Λαζαρίδης, «καθώς αυτή έχει προοδεύσει σε σημείο, που να υπολογίζει σε όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες της, κάτι που σημαίνει ότι θα στερηθεί των πολυτίμων υπηρεσιών δύο από αυτούς.
Ωστόσο η αρνητική αυτή εξέλιξη μας πεισμώνει και ενισχύει ακόμη περισσότερο το φρόνημά μας αλλά και την θέληση να «τα δίνουμε όλα» σε κάθε αγώνα γιά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε ο ΓΑΣΚ να παραμένει ανάμεσα στα σεβαστά μεγέθη και ονόματα του ελληνικού χειροσφαιρου. Στην Μίκρα της Θεσσαλονίκης όλοι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να παίξουν και γιά τους δύο απόντες, επιδιώκοντας το θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Ο κ. Λαζαρίδης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα εν όψει του αγώνα με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, που φέτος εμφανίζεται «ανεβασμένος» και με διάθεση να πρωταγωιστήσει.
Δεδομένης, όμως και της σταθερής αγωνιστικής ανόδου του ΓΑΣΚ, αναμένεται η διεξαγωγή μιάς συναρπαστικής αναμέτρησης από εκείνες που προσελκύουν κόσμο στο άθλημα.
Η αποψινή συνάντηση του κλειστού γυμναστηρίου Μίκρας Θεσσαλονίκης, με την επωνυμία «Σπίτι του Χαντμπωλ», θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας