Εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ παίζει απόψε ο ΓΑΣΚ χωρίς Τάτση και Ασίκη

Αθλητισμός /

Διπλό πλήγμα από την ατυχία υπέστη η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς.
Ετσι, η ιατρική γνωμάτευση γιά τους προσφάτως τραυματισθέντες Τάτση και Ασίκη ήταν «ρήξη χιαστών συνδέσμων», κάτι που σημαίνει, ότι οι δύο άτυχοι παίκτες χάνουν όλη την υπόλοιπη χρονιά.

«Είναι σίγουρα ένα οδυνηρό πλήγμα γιά την ομάδα», δήλωσε ο προπονητής και καθοδηγητής Γιάννης Λαζαρίδης, «καθώς αυτή έχει προοδεύσει σε σημείο, που να υπολογίζει σε όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες της, κάτι που σημαίνει ότι θα στερηθεί των πολυτίμων υπηρεσιών δύο από αυτούς.
Ωστόσο η αρνητική αυτή εξέλιξη μας πεισμώνει και ενισχύει ακόμη περισσότερο το φρόνημά μας αλλά και την θέληση να «τα δίνουμε όλα» σε κάθε αγώνα γιά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε ο ΓΑΣΚ να παραμένει ανάμεσα στα σεβαστά μεγέθη και ονόματα του ελληνικού χειροσφαιρου. Στην Μίκρα της Θεσσαλονίκης όλοι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να παίξουν και γιά τους δύο απόντες, επιδιώκοντας το θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Ο κ. Λαζαρίδης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα εν όψει του αγώνα με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, που φέτος εμφανίζεται «ανεβασμένος» και με διάθεση να πρωταγωιστήσει.
Δεδομένης, όμως και της σταθερής αγωνιστικής ανόδου του ΓΑΣΚ, αναμένεται η διεξαγωγή μιάς συναρπαστικής αναμέτρησης από εκείνες που προσελκύουν κόσμο στο άθλημα.
Η αποψινή συνάντηση του κλειστού γυμναστηρίου Μίκρας Θεσσαλονίκης, με την επωνυμία «Σπίτι του Χαντμπωλ», θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]