Εξυμνούν τους νέους του Μεταλλικού οι πυροσβέστες της Αλεξανδρούπολης

Την ομάδα νέων του Μεταλλικού, που εξεδήλωσε εμπράκτως την υλική και ηθική υποστήριξή της στην τιτάνια «μάχη» τους στα πύρινα «μέτωπα» του Έβρου, εξυμνούν οι πυροσβέστες της Αλεξανδρούπολης, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Τα παλληκάρια από το χωριό Μεταλλικό του Κιλκίς έκαναν ξανά το δρομολόγιο Κιλκίς-Αλεξανδρούπολη, γιά δύο λόγους αυτήν την φορά:
-Γιά να παραδώσουν στην πυροσβεστική υπηρεσία Αλεξανδρούπολης τρόφιμα και προμήθειες, που χρειαζόμαστε.
-Γιά να φυτέψουν συμβολικά μιάν ελιά στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, στην Μάκρη.
Τα παιδιά έσκαψαν, την φύτεψαν, την πότισαν και μας ανέφεραν: “Την φυτέψαμε συμβολικά, είμαστε κοντά σας, μόνο ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας”
Η κίνηση των παιδιών από το Μεταλλικό Κιλκίς είναι από τις πιό συγκινητικές στιγμές που έχουμε ζήσει φέτος! Το να κάνουν όλον αυτόν τον δρόμο απλά γιά να μας φέρουν προμήθειες, που είχαμε ανάγκη, και το να μεταβούν στον Προφήτη Ηλία Μάκρης, γιά να φυτέψουν την ελιά, δέντρο της περιοχής μας που έχει καταστραφεί, μας δίνει μόνο δύναμη και αισιοδοξία ότι όλα θα τα ξανακάνουμε από την αρχή!
Μπράβο σας για το μεγαλείο ψυχής σας!
Μπράβο σας που δίνετε το παράδειγμα της δεντροφύτευσης στα καμμένα.
Μας έχετε «κερδίσει» με την ανθρωπιά σας!
Υποκλινόμαστ娻.