Πολιτική

Εκστρατεία ευπρεπισμού κοινοχρήστων χώρων

Παρεμβάσεις καθαριότητας και ευπρεπισμού σε κοινόχρηστους χώρους του δήμου Κιλκίς ξεκίνησε η αντιδημαρχία καθαριότητας, ανακύκλησης και περιβάλλοντος με αφετηρία το κεντρικό μικρό πάρκο με συντριβάνι δίπλα στην λέσχης αξιωματικών φρουράς Κιλκίς.
Συνεργείο της αντιδημαρχίας με επικεφαλής τους επόπτες καθαριότητας Ηρακλή Χατζηκυριάκο και Βασίλη Τσογγίδη απομάκρυναν φερτά υλικά (πέτρες, κλαδιά, φύλλα, χόρτα, οικιακά απορρίμματα) που είχαν συσσωρευθεί στο χώρο του πάρκου και με τη συνδρομή της Δ.Ε.Υ.Α.Κ απέφραξαν τα φρεάτια,καθάρισαν το συντριβάνι και αποκατέστησαν τις αντλίες του.
Το αποτέλεσμα αυτής της παρέμβασης είναι εντυπωσιακό. Η εικόνα του πάρκου – συντριβανιού έχει βελτιωθεί αισθητά και αναδίδει ανοιξιάτικη φρεσκάδα και καθαριότητα.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αντώνη Μανουσαρίδη οι παρεμβάσεις καθαριότητας και ευπρεπισμού θα συνεχιστούν και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους του δήμου Κιλκίς, με προτεραιότητα στην παραλίμνια περιοχή της Δοϊράνης, στην περιφερειακή οδό Αγίου Γεωργίου και σε πάρκα – συντριβάνια δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα

Εκδήλωση της ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τα όσα δυσάρεστα και συνάμα τραγικά παρουσίασαν οι […]

Δείτε ακόμα