Γενικά

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές με δράστη 26χρονο ημεδαπό

Εξιχνιάστηκαν μετά από συστηματικές έρευνες των οργάνων του τμήματος ασφάλειας Κιλκίς, τρεις κλοπές – διαρρήξεις σε καταστήματα σε χωριό του Κιλκίς που σημειώθηκαν τον Νοέμβριο του 2014. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος 26χρονου ημεδαπού για κλοπή.
Ειδικότερα όπως προέκυψε ο 26χρονος ενεργώντας τις βραδινές ώρες της 21 προς 22 Νοεμβρίου 2014, παραβίασε με συγκεκριμένη μέθοδο τρία καταστήματα σε χωριό του Κιλκίς, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα η αξία των οποίων ανέρχεται στο ποσό των 1.000 ευρώ περίπου, σύμφωνα με εκτίμηση των παθόντων.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]