Γενικά

Εκκρεμές παρέμεινε το θέμα διόδων διέλευσης φορτηγών από ιδιοκτησίες στην περιοχή λόφου Ηρώου της Μάχης Κιλκίς

Προσωρινή διαταγή, με την οποία απαγορεύει την κατασκευή διόδου διέλευσης οχημάτων μέσω του ακινήτου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ “ΒηματίΖΩ”, στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, εξέδωσε την Δευτέρα 20.11.23 το ειρηνοδικείο Κιλκίς.

Η προσωρινή διαταγή εκδόθηκε μετά την συζήτηση επί της αιτήσεως λήψεως ασφαλιστικών μέτρων υπέρ της δημιουργίας της προαναφερθείσας διόδου, την οποία είχε καταθέσει η επιχείρηση επεξεργασίας βαρέων απορριμμάτων, που έχει εγκατασταθεί στην εν λόγω περιοχή.

Το δικαστήριο έκρινε, ότι δεν πρέπει να κατασκευασθεί τέτοια δίοδος, καθώς αυτό θα επηρεάσει αρνητικώς την δραστηριότητα του “ΒηματίΖΩ”, η έκταση του οποίου προορίζεται γιά την κατασκευή υδροθεραπευτηρίου και κατόπιν την ανέγερση μονάδας διημέρευσης.

Συγχρόνως, όμως, δεν δόθηκε λύση, σε ό, τι αφορά σε δίοδο προσέγγισης της ανωτέρω επιχειρήσεως, που είναι αδειοδοτημένη, αλλά και στις ξηρορεματιές της περιοχής.

Έτσι, επειδή το γενικότερο θέμα των διόδων από ιδιοκτησίες της εν λόγω περιοχής παραμένει εκκρεμές, αναμένεται προσεχώς η έκδοση οριστικής απόφασης, από το περιεχόμενο της οποίας εξαρτάται η περαιτέρω χρήση ενδίκων μέτρων από τις ενδιαφερόμενες πλευρές.

Περισσότερα

Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας

Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται, την Τετάρτη 28.2.24, οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, αντιτιθέμενοι […]

Δείτε ακόμα