Κοινωνία

Εκπαιδευτική δραστηριότητα μαθητών του 3ου γυμνασίου στο δημαρχείο Κιλκίς

Μαθητές της τρίτης τάξης του 3ου γυμνασίου Κιλκίς πήραν μολύβι και χαρτί και κατέγραψαν χρήσιμες πληροφορίες για την ονοματοδοσία των οδών της πόλης του Κιλκίς και για το περιβάλλον, επισκεφθέντες την προηγούμενη εβδομάδα τον δήμο Κιλκίς.

Η ευχάριστη και διδακτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος βιωματικών δράσεων που εφαρμόζεται στην τρίτη τάξη του εν λόγω γυμνασίου.
Η πρώτη μαθητική ομάδα ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Γιάννη Τσογγίδη για την θεματική της ενότητα που σχετίζεται με τους δρόμους της πόλης οι οποίοι φέρουν ονόματα Αγίων, αγωνιστών αλλά και περιοχών που οι ονομασίες τους σχετίζονται με την ιστορία του Κιλκίς και μαρτυρούν το προσφυγικό του παρελθόν

Η δεύτερη ομάδα που ασχολείται με το θέμα ” ΑνακυκλώSOSτε… γιατί τίποτε δεν πάει χαμένο” ενημερώθηκε για τις δράσεις του δήμου Κιλκίς από τον υπεύθυνο καθαριότητας – ανακύκλησης Ιωάννη Διαμαντίδη και συνέλεξε τις πληροφορίες που χρειαζόταν.
Τους μαθητές συνόδευαν οι υπεύθυνοι για τις βιωματικές δράσεις καθηγητές Δέσποινα Καραχάλια και Δημήτριος Σιώρης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]