Αθλητισμός

Έκοψαν τα δοκάρια στο δημοτικό γήπεδο Πολυκάστρου πριν το ματς Απόλλων Πόντου – Νίκη Βόλου!

Απίστευτο θέαμα αντίκρισαν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Πόντου και της Νίκης Βόλου λίγο πριν τη σέντρα που επρόκειτο να γίνει στις 4 σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο του Πολυκάστρου, καθώς άγνωστοι βανδάλισαν το δημοτικό στάδιο, το οποίο επρόκειτο να φιλοξενήσει τον αγώνα, κόβοντας τα δοκάρια από τις δύο εστίες!

Οι άνθρωποι της ομάδας σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή επιδιόρθωσαν το πρόβλημα με τα δοκάρια και ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ως γνωστόν το θέμα παραχώρησης του γηπέδου μεταξύ της δημοτικής αρχής στην οποία ανήκει το γήπεδο και της διοίκησης της ΑΕ Πολυκάστρου είχε απασχολήσει παλαιότερα ακόμη και το δημοτικό συμβούλιο, και ο “Μαχητής” είχε κάνει αναφορά γιά την διαμάχη μεταξύ τους.

Ανακοίνωση γιά το θέμα της δολιοφθοράς του γηπέδου εξέδωσε η ΑΕ Πολυκάστρου στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π. καταδικάζουν απερίφραστα τις δολιοφθορές που έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου. Μπορεί η ομάδα μας να είναι κάθετα αντίθετη στη παραχώρηση του γηπέδου μας στην ΠΑΕ “Απόλλων Πόντου”, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετούμε τέτοιου είδους συμπεριφορές”.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]