Έκκληση για άμεση προσφορά αίματος ανακοίνωσε το Γ.Ν.Κιλκίς

Κοινωνία /

Οι ιδιαίτερες αυξημένες ανάγκες κατα το τελευτάιο διάστημα δημιούργησαν πρόβλημα επάρκειας αίματος στον νοσοκομέιο Κιλκίς. Έτσι το τμήμα αιμοδοσίας του ΓΝΚ απευθύνει έκκληση προς όλους τους τακτικούς εθελοντές αιμοδότες αλλά και όλους τους πολίτες του νομού και όχι μόνο να προσφέρουν αμέσως αίμα ώστε το πρόβλημα να αντιμετωπισθεί εν τη γενέσει του.
Όλοι όσοι ανταποκριθούν σε αυτήν την έκκληση μπορούν να προσέλθουν στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς, στην νέα πτέρυγα του, και να προσφέρουν αίμα οποιαδήποτε εργάσιμη μέρα , κατα το διάστημα 9πμ-1.3μμ.
Και θα ήταν ευχής έργον, η ανταπόκριση αυτή να είναι καθολική. Αφιερώνοντας δέκα λεπτά απο τον χρόνο μας συμβάλλουμε στην εξασφάλιση αίματος αρα χαρίζουμε είτε υγεία είτε και την ίδια την ζωή σε συνανθρώπους μας.
Ότι δηλαδή, επιτάσσουν και οι δύσκολοι σημερινοί καιροί. Όλοι λοιπόν , στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς για άμεση προσφορά αίματος.

Περισσότερα

Ευχαριστήριο του προέδρου της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς Ιωάννης Λιναρδάκης ευχαριστεί θερμά: Την ΑΝΟΣΗ – ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, τον Αναστάσιο […]

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]

Δείτε ακόμα